7 činjenica o ženama i masturbaciji

0

Iako su žene većinom pozitivnog stava kada je o masturbiranju riječ, ipak ih neke situacije jako frustriraju

 

Istraživači sa sveučilišta Arizona analizirali su razgovore s 2.000 žena i došli do zanimljivih rezultata. U istraživanje su uključene žene razne dobi, etničke pripadnosti i spolne orijentacije, piše Women`s Health.   Ovo je sedam iznenađujućih činjenica o samozadovoljavanju otkrivenih istraživanjem.

 

SVE ŽENE MASTURBIRAJU

Barem sve ispitanice priznale su da su barem jednom u životu masturbirale. Neke su otkrile da su to učinile svega nekoliko puta u životu, dok druge to čine barem jednom na dan.

 

SEKSUALNE IGRAČKE SU U MODI

Čak 18 od 20 žena rekle su da koriste neke od seksualnih igračaka ili same ili s partnerom.

 

Žene ne znaju što druge žene rade

Većina ispitanica smatra da ostale žene pri masturbiranju koriste vibratore ili dolaze do orgazma uz guranje prstiju u vaginu. Međutim, većina žena zapravo se ‘samo’ bazira na klitoris prilikom masturbacije.

 

Masturbiranje kao obveza

Iako su žene većinom pozitivnog stava kada je o masturbiranju riječ, ipak ih neke situacije jako frustriraju. Primjerice, kada tijekom seksualnog odnosa ne dožive orgazam pa moraju same ‘dovršiti posao’

 

Masturbiranje je rezervirano za muškarce

Veći broj žena je tijekom istraživanja reklo da je masturbacija više ‘muška stvar’ ili da se muškarci zadovoljavaju na redovnoj bazi. Neke su otkrile da masturbiraju više zbog svojih partnera, ispred njih ili tijekom seksa, nego radi sebe.

 

Ne treba romantika za masturbiranje

Ubrzana svakodnevnica i stres pogađa gotovo svaku mlađu ženu. Jedna je otkrila da je masturbirala gotovo svakodnevno dok je prala zube, a druga je otkrila da svoj dan započinje masturbacijom za vrijeme tuširanja .

 

Masturbacija ljude čini sretnima

Mnoge žene otkrile su da je masturbiranje za njih način da ‘povežu s tijelom’ i ima veliki utjecaj na prihvaćanje vlastitog tijela. Otkrile su i da se zbog masturbacije osjećaju sretnije, opuštaju se od stresa, zabavljaju se i otkrivaju što im više odgovara. I naravno, doživljavaju orgazme.

 

Tekst preuzet s vecernji.hr

 

 

banerfacebooklike

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Brendovi satova: A. Lange & Sohne

Ukoliko vas svijet satova ne zanima previše, vrlo je vjerojatno da ćete pri nabrajanju proizvođača satova spomenuti Rolex, Omegu (jer za njih svi znaju) te ...