6 znakova da je brak na klimavim nogama

0

Ništa više nije kao na početku – evo šest znakova koji zvone na uzbunu

 

„Ne veselite se dolasku kući. Smišljate izgovore kako morate raditi prekovremeno i baš sada su svi vaši prijatelji odlučili tražit pomoć od vas“

 

Sjećate se onog posebnog dana kada ste se osjećali kao da ste u oblacima? Da, govorimo o jednom od najsretnijih dana u životu svakog zaljubljenog para- vjenčanju! I tada sve izgleda savršeno, jutra su sunčana bez obzira na godišnje doba. No, onda nastupe problemi. Nitko ih ne očekuje, ali se samo pojave i pitate se što se to dogodilo, tako ‘odjednom’. Ipak, nisu problemi nastali preko noći, možda ih samo niste mogli prepoznati na vrijeme. Portal TOI donosi nekoliko znakova ‘upozorenja’ da je vaš brak na klimavim nogama. Koliko klimavim? Procijenite sami.

1. Uhvatili ste sebe kako ‘kopate’ po prošlosti, sjećate se nekih starih ljubavi, a preko usta vam se češće prevali neki pogrni epitet za vašeg partnera? Ups, eto alarma da nešto nije u redu!

2. Ne veselite se dolasku kući. Smišljate izgovore kako morate raditi prekovremeno i baš sada su svi vaši prijatelji odlučili tražit pomoć od vas.

3. Više ne donosite zajedničke odluke nego ih provodite sami. Više nije toliko bitno što vaša partnerica misli o tome već vam je bitno ‘natrljati joj na nos’ da ste VI u pravu.

4. Osjećate se zapostavljeno i kao da niste dio obitelji više. Ako smatrate da vas djeca drže zajedno, znate da je situacija i više nego alarmantna.

5. Varanje. To je očiti znak da nešto ne štima, složit ćete se. Ako dosada niste, zapitajte se zašto je do toga došlo.

6. Seks. Ili ga gotovo nema ili je postala ‘mehanička stvar’. Ako ne postoji obostrana želja i uživanje, brak vam je u problemu.

 

Teks preuzet s vecernji.hr

About author

Večernji

Prvi portal neke novinske kuće u Hrvatskoj stavlja naglasak na kvalitetu tekstova, točnost i pouzdanost informacija. Kliknite vecernji.hr!

No comments