8 poza koje će je uvijek dovesti do orgazma

0

Postoji stotine poza, ali ovih osam bi je trebalo svaki put dovesti do orgazma

1. Misionarska poza, koju smatramo tako običnom, se nalazi na vrhu liste omiljenih poza kod većine djevojaka. Možda vam ova poza izgleda dosadno, ali djevojke vole pogled na vas i intimnost koju ova poza pruža. Osim toga, korijenom penisa joj stimulirate klitoris što će je dodatno uzbuditi.

2. Obrnuta kaubojka. Zašto djevojke vole ovu pozu? Zato što joj pruža mogućnost da sama određuje ritam i dubinu penetracije. U ovoj pozi muškarac može ili ležati ili sjedati, a već sam osjećaj kontrole će uzbuditi žene. Za dodatnu eksploziju orgazma, rukama joj stimulirajte klitoris.

3. Doggy. Omiljena poza većine muškaraca je, srećom, i jedna od omiljenih poza žena. Za razliku od kaubojke, u ovoj pozi ona nema nikakvu kontrolu i potpuno vam je predana – a to je osjećaj koji se ženama često sviđa. Poslužite se i prstima za stimulaciju klitoris i brzo ćete je dovesti do orgazma.

4. Ona na vrhu. Kombinacija kaubojke i misionarske koja nudi najbolje od obje poze. Kao kod kaubojke imat će kontrolu nad ritmom i dubinom penetracije, a pogled na vas, kao i eventualni zagrljaji, će joj pružiti osjećaj intime i ljubavi.

5. Žlica. Pseća poza nudi duboku penetraciju, a njezina blaža verzija – žlica, nudi manju penetraciju, ali uz dovoljno stimulacije g-točke, da je dovede do ludila. Ujedno nudi i stimulaciju prednjih dijelova vagine i rektuma gdje se i nalazi najveći broj živaca.

6. Korištenje jastuka. Nekada sitnice mogu napraviti veliku razliku, a upravo je to slučaj s postavljanjem jastuka. Ukoliko postavi jastuk ispod guze, to će vam omogućiti sasvim druge kutove ulaska penisa što će je dodatno izluditi. Napravite to pri misionarskoj pozi i iznenadit će vas koliko će više uživati.

7. Bliska misionarska poza. Da, misionarska poza nudi ženama toliko potrebnu intimnost, ali ova verzija misionarske nudi još i više! Razlika je u tome što se vi ne oslanjate na ruke, već ležite cijelim tijelom na nju. Cilj je da se ritmički zajedno mičete pružajući joj dodatno trenje na klitoris. Neke djevojke idu čak toliko daleko da je proglašavaju najboljom pozom na svijetu!

8. Noge na ramena. Nekada se u nekim pozama, poput misionarske, ne može ostvariti potpuna penetracija, a ukoliko niste stavili jastuk ispod njezine guze, možete joj podignuti noge na vaša ramena, ili joj stopala staviti na svoja prsa. To će vam omogućiti dublju penetraciju, a njoj veći užitak. Oprez je potreban ukoliko ste jače obdareni jer joj u tom slučaju možete nanijeti i bol.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Dva superseta za veće mišiće

Vjerojatno ne postoji muškarac koji ne bi htio imati veće mišiće, a kako bi svoj cilj i ostvarili bit će potrebno da stimulirate hormon mišiće. ...