5 znakova da vas gleda samo kao prijatelja

0

Htjeli bi imati nešto više s njom ali ako pokazuje ove znakove upali ste u njezinu „frend zonu“

 

1. Gleda druge muškarce. Priča vam o bivšim dečkima, komentira muškarce koji je privlače, „baca oko“ na zgodne tipove u prolazu… Vi sve to u svojoj glavi možete protumačiti kao želju da vas napravi ljubomornim, ali ako vama priča o muškarcima kao i svojim prijateljicama, znači da vas doživljava samo kao prijatelja.

2. Nema vas potrebu dodirivati. Ne dodiruje vas kada je nasmijete, ili „slučajno“? Jedan od znakova da joj se sigurno sviđate su i baš ti, nazovimo ih slučajni, dodiri. Ukoliko oni u potpunosti izostaju, čak i kada ste potpuno blizu, nažalost vaši snovi o njoj kao djevojci neće oživjeti.

3. Uvijek imate društvo. Pozovete je na kavu, šetnju ili kino, a ona se pojavi s prijateljicom ili sestrom? Ovo može značiti dvije stvari – ili joj se ne sviđate pa se želi osigurati da nećete imati priliku nešto pokušati, ili nije još uvijek sigurna sviđate li joj se pa želi čuti mišljenje o vama i neke joj važne osobe.

4. Uvijek traži neke usluge. Iako se nadate da će joj vaša spremnost da ste joj na usluzi osvojiti srce ovo je samo još jedan od znakova da vas ne gleda kao potencijalnog dečka. Naime, prijatelji su ti od kojih se stalno traže usluge, a da vas želi osvojiti mislila bi samo na – osvajanje…

5. Trudi se da ne izgledate kao par. To što se pojavljujete zajedno kod nekih će odmah ostaviti dojam da ste par, a ona će se, ukoliko ne želi da budete par, truditi da vas ljudi i ne gledaju kao par. Pazit će da vas nitko ne vidi nasamo u kinu, baru ili restoranu, te će se držati koliko dalje od vas.

 

Foto: via cofident.com

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments