5 znakova da ona nije ona prava

0

Znakove da ona nije ona idealna za vas bi trebalo lako moći prepoznati, ali nekim čudom nam često promaknu

 

Shvatiti da vaša djevojka nije ona prava izgleda kao lagan zadatak, ali veliki broj razvoda najbolje pokazuje koliko nam ti „očiti“znakovi promaknu. Također, svi smo se mi ili našli u situaciji, ili imamo prijatelja koji je hodao s djevojkom koju i nije baš podnosio (ista situacija je i na drugoj strani). Ipak, ne znači da nećemo uvijek prepoznati znakove, nekada ih i prepoznamo, ali ih ne želimo priznati jer nam je ipak stalo do nje, ili nam je teško prekinuti nešto što traje već duže vrijeme.

Činjenica da ona nije ona prava ne znači da je ona loša osoba, uostalom morala vas je u početku privući da bi poželjeli hodati s njom. Jednostavno ne klikate onoliko koliko bi trebalo da funkcionirate kao savršen par.

Postoji nekoliko znakova koji su znak da vaša veza ne ide nigdje, ili ne bi trebala ići nigdje. Prepoznavanje ovih znakova je važno, jer bolje je prekinuti vezu na početku, nego kasnije kada ste vjenčani i imate djecu.

 

VAŠI PRIJATELJI JE NE VOLE

Prijatelji ne bi trebali odlučivati o vašim vezama, ali prema psihologu Kenu Pageu, prijatelji najbolje primjete je li netko za vas ili nije. Ako je vaši prijatelji ne podnose, kao i ona njih, imat ćete problema u vezi jer ćete morati razdvajati jedno od drugoga. Njoj neće biti drago kada provodite vrijeme s njima (možda će vam čak i braniti druženje s prijateljima), a njima neće biti drago koliko vremena provodite s vašom djevojkom. Popričajte s prijateljima, i pitajte ih što im se ne sviđa kod nje (ako vam već sami to nisu dali do znanja). Razmislite o tome što su rekli, ali mišljenje vaših prijatelja ne bi trebao biti jedini razlog za prekid sa djevojkom.

 

IMATE RAZLIČITE INTERESE

Da, minus i plus se privlače, i različite osobe često mogu tvoriti odličan par. Međutim, da bi veza u tim slučajevima uspjela najvažnije je da poštivate interese i želje jedno drugog. Ali, ako bi vi htjeli gledati Breaking bad, a ona Sulejmana ili već 500. reprizu Prijatelja, i uporno inzistira da bude po njezinom vrijeme je da se zamislite. Ako ništa „dobrovoljno“ ne radite zajedno očito je da stvari ne funkcioniraju onako kako bi trebale. Na tu situaciju se možete naviknuti, ali osjećaj sreće i zadovoljstva vas neće pratiti. A sreća i zadovoljstvo vezom su nešto što karakterizira pravu vezu.

 

OSJEĆATE SE KAO NEGATIVAC

Osim ako ste izuzetno sebična osoba, ili vam je ovo prva veza, ne bi se trebali osjećati ako negativac cijelo vrijeme. Ako imate osjećaj kao da cijelo vrijeme radite nešto pogrešno, tada ili radite (svjesno ili nesvjesno), ili je ona ta koja stvara problem i nameće vam osjećaj krivnje. Koji god razlog bio, očigledno imate problme i niste kompaktibilni, te bi jedno od vas dvoje trebalo prekinuti vezu. Ovakav problem ne nestaje, već postaje gori s vremenom i kad tad će dovesti do raspada veze.

 

LOŠ SEKSUALNI ŽIVOT

Tako je lako reći da je OK da je seksualni život nezadovoljavajući ako će sve ostalo u vezi biti odlično. Uostalom, ako tvrdite suprotno okolina će vas smatrati šovinistom i zatucanim primjerkom muškog roda. Pogrešno! Jedan od najčešćih razloga prevare je upravo nezadovoljstvo akcijom u krevetu, a i veliki broj istraživanja je pokazao da nema čvrste i uspješne veze bez dobre seksualne kompaktibilnosti.

 

NE VIDITE SE U BRAKU S NJOM

Ona je pametna, seksi, ne kontrolira vas i ne ljuti se kada umjesto s njom izađete s prijateljima na pivo. Jednostavno rečeno – ona je perfektna! Ali, unatoč tome jednostavno se ne možete zamisliti s njom u braku. Svi će vam reći – vi ste ludi, svjesni ćete i vi biti da jeste, ali… Partnere sebi ne biramo mozgom, već srcem, a ako srce kaže „možda“ to jednostavno nije dovoljno. Ken Page stoga predlaže kratkotrajno razdvajanje koje će vam brzo dati odgovor. Ako vam nenormalno nedostaje, brzo ćete je moći zamišljati kao vašu gospođu, a ako njezino odsustvo gotovo da i ne doživite – dobili ste odgovor.

 

Foto: cynicritis.com

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

7 razloga za svakodnevni seks

Redovan seks osigurat će vam bolji san, smanjiti stres, potrošiti nešto kalorija, ali i još mnogo više   Seks pruža zadovoljstvo, ali osim toga postoje ...