5 zanimljivosti o ženama i sexu

0

Žene su komplicirana bića koja se i u sexu potpuno razlikuju od muškaraca

 

ŽENE  PRIVLAČE DRUGE ŽENE

Žene uzbuđuju svi oblici erotike, pa tako i scenariji sa muškarcima, muškarcima i ženama te ženama. Maštanje o drugim ženama pokazuje biseksualni patern uzbuđenja, međutim to ne znači da će se djevojka i ponašati biseksualno te da će uopće pristati na trojac sa još jednom djevojkom ili da će ikada imati iskustva sa svojim spolom. Žene su bića koja vole maštati o različitim stvarima pa ih tako može uzbuditi i pomisao na drugu ženu bez da je biseksualna. Tu se razlikuju od muškaraca koji će, ako su hetero maštati isključivo o ženama a ako su gay maštati samo o drugim muškarcima.

 

ŽENE KOJE SE SMATRAJU KOMADIMA LAKŠE DOŽIVE ORGAZAM

Mišljenje o vlastitom tijelu jako puno utječe na opuštenost pa će djevojka koja je ponosna na svoje tijelo biti opuštenija, seksualno aktivnija i češće će doživljavati vrhunac. Ukoliko djevojka želi da je svijetlo ugašeno za vrijeme vođenja ljubavi, trebat ćete se puno više potruditi. Istraživanja su pokazala da žene, koje smatraju da su sexy, više vode računa o seksualnom zdravlju pa tako npr. češće idu na ginekološke preglede.

 

ŽENE LAKŠE PODNOSE SEKSUALNU NEGO EMOTIVNU PREVARU

Djevojke se u vezi sa svojim partnerom više vezuju pihički nego fizički. Da, sex im je važan ali zaljubljenosti i psihička povezanost im je još važnija. Tako će djevojka prije oprostiti sex na jednu noć nego tajne izlaske na večeru s drugom ženom čak i kad ne završe sexom. Čak i emotivna povezanost sa nekom od vaših prijateljica može izluđivati vašu partnericu. Također, djevojke će manju krivnju osjećati ako partnera prevari seksualno nego ako se zaljubi u nekoga drugog.

 

ŽENA MOŽE BITI UZBUĐENA A DA MENTALNO NIJE

Ženki mozak može razdvojiti mentalnu od fizičke uzbuđenosti jer te dvije funkcije u mozgu djeluju odvojeno. Tako žena može biti fizički uzbuđena i napaljena a da joj mentalna funkcija nije upaljenja. Zabilježeni su čak i slučajevi kada je žrtva silovanja imala i višestruke orgazme a da je mentalno bila u stanju panike zbog gnjusnog čina. Na sličan princip funkcioniraju i prostitutke koje se mentalno ne vezuju za klijente.  S druge strane, žena može biti totalno za sex a da je „potpuno suha“.

 

ŽENE SE VEZUJU NAKON SEXA

Generalno gledajući žene teže ostvaruju isključivo seksualne veze i to sve zahvaljujući oxytocinu. Hormon oxytocin se izlučuje tijekom orgazma i doslovno vezuje ženu za partnera s kojim ima seksualni odnos. Isti hormon se izlučuje i za vrijeme dojenja. Sada znate zašto vas djevojke obasipaju pozivima i sms-ovima nakon što izađete iz njezina kreveta.

 

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Najsexy je… Antonija Mišura!

Posjetitelji našeg portala su prelijepu košarkašicu izabrali za najsexy Hrvaticu!   Nakon gotovo godinu dana glasanja posjetitelji našeg portala su izabrali najsexy Hrvaticu! Tijekom glasanja ...