5 tipova sunčanih naočala za muškarce

0

Sunčane naočale su daleko više od sredstva koje vam štiti oči od sunca, sunčane naočale su modni dodatak koji bi trebao imati svaki muškarac

 

aviator

AVIATOR

Aviator, pilotske ili avijatičarske naočale nikada neže izaći iz mode! Popularnost im je eksplodirala 80-tih i od tada nije krenula prema dole. Bilo da želite izgledati cool ili otmjeno, te bez obzira koju odjeću nosili – ovo su naočale koje idu doslovno uz sve. I zato i jesu tako obožavane!

 

Wayfarers

RAY-BAN WAYFARER

Kada je riječ o naočalama za muškarce nemoguće je okrenuti leđa Ray-Banu koji ne samo da rade jedne od najboljih modela za muškarce, nego se mogu pohvaliti i kvalitetom. Iznimka nije ni Wayfarer, „fancy“ model koji je uvijek u modi!

 

western

WESTERN LOOK

Nakon bilo kojih avijatičarskih naočala RB3413 je vjerojatno Ray-Banov najtraženiji model naočala, baš zbog svog „macho“ izgleda. Nose ih piloti, nose ih bilo koji muškarci od akcije, stoga – zašto ih ne bi nosili i vi?

 

rimless

RIMLESS

Naočale bez okvira su još jedan pun pogodak, ali su prvenstveno namjenjene muškarcima koji drže do svog izgleda. Često ih nose i sportaši, ali rijetko ćete kada vidjeti muškarca koji nije „skockan“ od glave do pete da nosi ovakve naočale.

 

wraparounds

WRAPAROUNDS

Ukoliko ste sportaš ili cijele dane provodite po plaži (ljeti naravno) ovo su idealne naočale za vas. Napravljene su prvenstveno s tim ciljem jer njihov oblik spriječava da vam bilo kakav odsjaj sunca dolazi u oči!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Kako se poigrati njezinim grudima?

Nikako ne zanemarujte grudi tijekom seksa! Mogu biti pravi provodnik do divljih orgazama!   „Možete ih obrađivati rukama, jezikom, ledom ili nekim drugim pomagalom koje ...