5 tipova brkova za „movember“

0

Ukoliko ste od onih koji mjesec posvećen borbi protiv raka prostate slave puštanjem brkova donosimo vam pet vrsta brkova s kojima ćete definitivno biti primijećeni.

 

1gable

CLARK GABLE

Ukoliko želite biti gentleman osvajač evo pravog oblika brkova za vas. Gable je ne samo jedan od najvećih osvajača zlatnog doba Hollywooda već i jedan od najvećih ikona stila svih vremena. Ovaj izuzetno precizan i tanak oblik brkova možete stilizirati trimerom, a završno oblikovanje brkova napravite voskom. Uvijek se trudite da vam ostatak lica bude gladak i sviježe obrijan. Idealna modna kombinacija za ovaj stil jesu odijelo, kravata i kaput. Budite sigurni da će vas djevojke primijetiti.

 

2einstein

ALBERT EINSTEIN

Idealan tip brkova za svakog muškarca koji se smatra gentlemanom, posebno onih koji su u srednjim godinama, ali koji istovremeno i želi ostaviti dojam nekoga tko je slobodnog duha. Stoga, kada postignete potrebnu gustoću iskoristite vosak kako bi brkovima dali izgled neurednosti pod kontrolom.

 

4hogan

HULK HOGAN

Poznati i kao „dikela“ brkovi (što će biti dobro poznato muškarcima sa sela), je jedan od onih brkova s kojima je jednostavno nemoguće proći nezapažen. Kako bi ih imali sve što treba napraviti jest pustiti ih da rastu te svakodnevno brijati ostatak lica. Koristite poseban trimer za brkove, kako biste dobro izdefinirali oblik i pobrinuli se da budu simetrični. Ali budite oprezni – ukoliko nemate dovoljno samopouzdanja ovi vam brkovi neće stajati, jer u konačpnici osim macho izgleda ovi brkovi znaju privlačiti i posprdne komentare.

 

3dali

SALVADOR DALI

Jedan od najpoznatijih slikara svih vremena je bio vrlo osebujan lik, baš kao i njegovi brkovi. Ako želite kopirati njegov stil sigurno ste i sami prilično osebujan muškarac pa bi vam u konačnici ovi brkovi mogli i dobro stati. Svakodnevno pratite razvoj svojih brkova i brijte ostatak lica kako biste istakli gornju usnu i brkove iznad nje. Kada dobijete potrebnu gustinu, željeni oblik i kada krajevi budu dovoljno dugački da ih zahvatite palcem i kažiprstom, uzmite vosak i stilizirajte ih baš poput Dalija.

 

5burgundy

RON BURGUNDY

Retro tip brkova koje je proslavio Will Ferrell u legendarnoj komediji Voditelj uzvraća udarac. Ovi brkovi upravo pristaju retro muškarcima, a jednostavni su za stiliziranje i održavanje. Svako jutro obrijte lice, pustite da brkovi rastu a jednostavno ih s vremena na vrijeme skratite. Kako su ovi brkovi van svakog stila tako će i odlično ići u ludim retro odjevnim kombinacijama poput npr. samot odijela sa zakrpama na laktovima! Baš poput Rona Burgundyja.

 

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Top 5: Seks simboli svih vremena

Sredinom prošlog stoljeća dominirale su putene djevojke o kojima su maštali svi muškarci   Izabrati najveće seks simbole zlatnog doba je težak zadatak jer su ...