5 stvari koje žene nalaze privlačnim

0

Koliko smo si puta postavili pitanje – kako privući neku djevojku? Možda ovih pet savjeta pomogne…

 

„Ne postoji čarobni recept koji će privući doslovno svaku ženu na ovom svijetu, ali vam zato možemo pomoći na način da vam otkrijemo pet područja koje žene na muškarcima pronalaze izuzetno privlačnima“

 

Svi mi želimo impresionirati pripadnice ljepšeg spola, jer žene su pametne, lijepe, i teško je zamisliti život bez njih. Ali kako ih privući? Ne postoji čarobni recept koji će privući doslovno svaku ženu na ovom svijetu, ali vam zato možemo pomoći na način da vam otkrijemo pet područja koje žene na muškarcima pronalaze izuzetno privlačnima. Na vama je da postanete bolji u tim „kategorijama“.

1. Inteligencija. Ipak, ovdje treba biti oprezan jer koliko god inteligentna bića znala da su inteligentna, toliko nekada ne znaju gdje je granica u pokazivanju te inteligencije. Žene vole uz sebe imati inteligentnog muškarca, ali istovremeno ne i onoga koji će ih praviti glupima.

2. Umijeće u krevetu. Nema velike filozofije – žene vole seks podjednako kao i muškarci, a kao što muškarci vole ženu koja je dobra u krevetu, tako i žene žele muškarca koji je u krevetu sposoban. Postat sposobniji nećete gledanjem porno filmova, već čitanjem savjeta, i njihovim prakticiranjem, tj. vježbanjem u krevetu.

3. Velikodušnost. Žene jednostavno vole velikodušne muškarce, muškarce koji su spremni pomoći svakome, i ne zato što moraju, nego zato što žele pomoći drugima. Želja za pomaganjem će im dati signal da ste sposobni brinuti se o njima.

4. Romantika. Dobro je poznato da djevojke padaju na romantiku, ali je ipak došlo do promijene u ovom segmentu. Pisanje pjesmica i slanje ruža više ne garantira prolaz kod žena kao prije 50 godina, ali neko dijelo koje dolazi iz srca i koje će joj pokazati koliko vam je stalo će uvijek proći.

5. Sposobnost. Bilo da je riječ o već spomenutoj sposobnosti u krevetu ili sposobnosti u kuhinji, žene ćete oduševiti ukoliko primjeti da se snalazite u svakom segmentu. Pokažite im da znate više od uobičajenog i budite sigurni da će ona to primjetiti.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments