5 stvari koje odbijaju žene od vas

0

Ukoliko često dobijate nogu nakon kraćeg vremena, možda je razlog jedan od ovih pet?

 

LOŠA HIGIJENA

Žene jednostavno ne podnose kada muškarac smrdi i kada mu je higijena nepoznat pojam. Naravno, ne treba pretjerivati i provoditi u kupaonici više vremena od nje, ali osnovne stvari poput redovnog tuširanja, pranja zubi, brijanja i nanošenja barem sticka bi obavezno trebali raditi. Ukoliko smrdite po znoju, ili imate zadah u kojem se osjeća da ste jeli luk, u sekundi će je odbiti.

 

KONSTANTNO PRIČANJE O BIVŠOJ

Svaka djevojka muškarcu svojih snova želi biti posebna, i najveći šamar koji joj možete udariti jest uspoređivanje s bivšom. To samo govori da bivšu niste preboljeli i da sadašnja ne ispunjava vaše kriterije. Još gore, ako ime bivše spomenete u krevetu. Ne samo da ćete dobiti crveni karton, nego ćete se i sami morati zapitati zašto vam je njezino ime izletilo u tom trenutku.

 

MLAKO PONAŠANJE

Koliko god smatrali da muškarci postaju žene, djevojke svejedno uz sebe žele MUŠKARCA, nekoga uz koga će se osjećati sigurno. Ukoliko ste mlakonja koji se boji vlastite sjene, sigurno je nećete dugo držati zainteresiranom. Pod mlakim ponašanjem smatramo i konstantno ispitivanje uživa li u ovome ili onome, kao i strah od isprobavanja novih stvari u krevetu.

 

AGRESIVNO PONAŠANJE

Koliko je loše kada se ponašate poput mekušca, toliko je jednako loše i kada se ponašate poput agresivca! Djevojke nisu tu da bi bili vaši osobni robovi, kako u kuhinji tako i u krevetu. Žene vole zaštitu, ali ne vole ponizivanje i ukoliko se prema njima ne ponašate s poštovanjem mogli bi brzo završiti ponovo kao samac. Budite nježni i čvrsti istovremeno i pogodili ste u sridu!

 

SEBIČNOST U KREVETU

 

Već smo više puta rekli da su muškarci brže spremni za akciju nego djevojke i da je zbog toga predigra izuzetno važna za njezino zadovoljstvo. Ipak, i djevojke nekada vole požuriti stvari u krevetu i ponekad žele da ih uzmete bez suzdržavanja. Ali, u većini slučajeva ipak žele nježnu predigru u kojima im je potrebno da se osjećaju voljenom. Ukoliko to stalno izbjegavate i navaljivate odmah na galvnu stvar, kod nje bi se mogla stvoriti frustracija.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Crime story: Essex Boys

Samo sedamnaest godina nakon njihova ubojstva izašao je već četvri film o Essex Boysima   „Posebno je poznat slučaj kada je istukao osoblje jednog restorana ...