5 stvari koje je mogu preplašiti u krevetu

0

Prije nego napravite ove stvari u krevetu dobro promislite

 

ANALNI SEKS

Djevojke su sve više otvorene prema analnom seksu, ali to ne znači da možete odmah krenuti na stražnji ulaz, pogotovo ako ste djevojku tek upoznali. Osim ako već niste otvoreno pričali s njom o toj ideji, ili ako vam nije dala do znanja direktno ili indirektno, da uživa u tome ili da joj je to želja, svoj „ponos“ držite dalje od njezine guze. Imate sasvim dovoljno prostora za igru i bez toga. Zamislite kako bi bilo vama da vam netko bez najave gurne nešto u guzu!

 

LOŠA HIGIJENA

Kada muškarac izlazi vani, ukoliko je slobodan, to istovremeno znači da ide i u lov. A ako krećete u lov, to bi trebalo značiti da morate biti spremni na sve, pa je stoga nedopustivo da prije izlaska ne vodite računa o higijeni. Nije dovoljno oprati zube i napraviti frizuru – otuširajte se, dole skratite dlake ili se depilirajte (ovisno o vašim preferencijama) i obavezno promijenite rublje. Vaše prljavo rublje itekako može šokirati žene. I morate priznati – s razlogom!

 

PRERANO UKLJUČIVANJE SEKS IGRAČAKA

Seks igračke se zovu igračkama s razlogom – one tu i jesu radi igranja i povećavanja iskustva. Seks igračke više nisu tabu, ima ih uostalom većina djevojaka, ali njihovo prerano uključivanje u igre pod plahtama još uvijek nije dobar potez koji je može preplašiti. Ukoliko ste tek prohodali s djevojkom, zaboravite na bilo kakve ideje o uključivanju pomagala – tek otkrivate jedno drugo i zar su vam stvarno potrebna seksualna pomagala? Ona neće ni moći zaključiti nego da ste perverznjak čim odmah spominjete neke tamo igrice.

 

UKLJUČIVANJE DRUGIH OSOBA

Kao i u slučaju analnog seksa, sve je veći broj djevojaka koje nemaju ništa protiv uključivanja drugih osoba u igrice u krevetu. Ali, djevojke će to napraviti ili ako u partneru vide osobu samo za seks, ili nakon dužeg vremena imaju potpuno povjerenje u partnera i mogu razdvojiti seks od ljubavi. Koja god opcija bila u vašem slučaju, suzdržite se od predlaganja trojca previše rano, jer bi lako mogli dobiti košaricu. Također, njezino poimanje trojca može značiti dva muškarca, a ne još jedna djevojka i vi – i što ćete tada?

 

TATICA

 

Who’s yourdaddy? rečenica je koju i previše puta čujemo po filmovima i serijama. Puno više nego što je situacija u stvarnosti. Baš kao što je homoseksualaca (protiv kojih nemamo ništa) puno manje u stvarnom životu nego što bi zaključili po serijama i filmovima, tako je i puno manji broj djevojaka koje žele da ih pitate „tko je tvoj tatica?“.  Umjesto njezinog oduševljenja na takvu izjavu će vjerojatno u sekundi izgubiti želju za seksom. Oblačenje u „školske uniforme“ u kombinaciji s lizalicom i pletenicama je jedno, a glumljenje da ste joj vi tatica je nešto sasvim drugo. Izbjegavajte u širokom luku osim ako to nije izričito tražila od vas.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments