5 savjeta za savršen flert

0

Kako ostvariti uspjeh u flertu sa djevojkama?

 

1. Zvuči očigledno ali nevjerojatno kako se lako zaboravi – ne možete ostvariti povezanost s nekom djevojkom ako je ne gledate u oči. Ukoliko nam je neugodno često skrećemo pogled prema dole, a potrudite se i da vam pogled ne bježi prečesto na njezin dekolte. Također, nemojte niti previše zuriti u nju jer bi njoj moglo postati neugodno.

2. Humor je najčešći magnet za djevojke, ali kao i u svemu ključ je u tome da se nađe sredina. Jer ako se počnete kreveljiti i praviti grimase poput Jima Carreya, brzo ćete je odbiti. Vaš humor neka bude umjeren i inteligentan!

3. Vaš govor tijela je također važan. Ukoliko dođete spuštenih ramena i ukočeno ostavit ćete dojam nedostatka samouvjerenosti i straha, a na taj način se ne osvajaju djevojke. Opustite se, budite samouvjereni i ne zaboravite na osmijeh.

4. Ne budite narcisoidni i u pričama ne vodite računa samo o sebi. Ukoliko želite da djevojka pokaže interes obavezno pokažite i vi interes za njezine priče i njezin život. Hvaljenjem o sebi i svojim uspjesima nećete impresionirati nikoga.

5. Napustite scenu u pravom trenutku. Bila je jedna odlična epizoda Seinfelda u kojoj je George pokušavao pronaći pravi trenutak nakon kojeg je napuštao prostor. Evo savjeta i za vas, kad vidite da ste je zainteresirali, dogovorite idući spoj i privedite priču kraju za taj dan. Iščekivanje ponekad može biti odlična stvar, zar ne?

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Frend zona

Razveseli me svaki put kad pomislim na vezu s tim muškarcem. Razveseli me kad pomislim kako se to  apsolutno nikada neće dogoditi     „Dok ...