5 savjeta da postanete odlični u krevetu

0

Nije potrebno znati 52 poze u seksu ili biti poput porno glumaca da biste očarali svoju partnericu

 

NE OSUĐUJTE

Poslušajte što vaša partnerica ima za reći kada su maštarije u krevetu točka dnevnog reda. Nemojte osuđivati, čak i ako se vi ne vidite u nečem takvom što je druga strana zamislila. ‘Sjetite se da je to sve stvar mašte i fantazije, a ne nešto što morate učiniti, poručuje seksualni terapeut Ian Kerner i autor knjige: She comes First ( Ona svrši prva).

 

BUDITE INOVATIVNI

Žene vide grudnjak, a mi vidimo ‘alat’ za vezivanje ruku… Budite inovativni i maštoviti kako se seks ne bi pretvorio u obvezu u kojoj oboje ne uživate.

 

RAZMIŠLJAJTE O SEKSU

Obično se kaže da muškarci stalno imaju na pameti seks, ali nije to baš tako. Potrebno je razmišljati o seksu jer se u velikom dijelu odnos zasniva na snažnoj mentalnoj komponenti, tvrdi Kerner. Vaš mozak i libido su povezani.

 

STAVITE PARTNERICU ISPRED VAŠIH POTREBA

Prakticiranje suosjećanja u svakoj sferi vašeg života je ključno, ali prakticiranje suosjećajnosti u spavaćoj sobi može vas učiniti odličnim seksualnim partnerom. Ne morate uvijek stavljati potrebe svoje partnerice ispred svojih, ali ponekada kada to učinite to će biti vrlo seksi i stimulirajuće.

 

ISPROBAJTE SVE

Budite otvorenih svjetonazora i nemojte se bojati isprobati nešto novo što dosada niste. Ako vam je nešto jako odbojno, onda nemojte na to pristati jer će više stvoriti stres nego učiniti da uživate. Ali budite voljni izaći iz okvira i isprobati ono za što mislite da bi moglo biti zanimljivo.

 

 

Tekst preuzet s vecernji.hr

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Najveće tenkovske snage na svijetu

Neke od ovih država možda nemaju nabolju opremlu, ali zato imaju najbrojnije tenkovske snage     10. TURSKA – 3.763 Turska je velika vojna sila ...