5 razloga zašto je super hodati sa starijom ženom

0

Žene u godinama vole sebe i ono što jesu bez obzira ako imaju koju boru ili kilogram više, a što muškarce pali više od žene koja se osjeća dobro u svojoj koži

 

Kada muškarci razmišljaju o starijim ženama, uglavnom misle samo na seks s njima. No, puno je zapravo prednosti hodanja sa starijom ženom, a kojih u početku muškarci nisu niti svjesni.

Onda nije ni čudno što žene poput Jennifer Lopez, Madonne, Demi Moore kraj sebe gotovo uvijek imaju mlađe muškarce. A tko uostalom kraj njih i razmišlja o godinama. Stoga, ako upoznate ženu koja iza sebe ima brak, djecu ili je jednostavno starija od vas, ne ustručavajte je se pozvati na spoj.

1. Zna što želi i ne odustaje od toga. Žene u svojim 40-ima ili 50-ima postigle su već puno toga nu životu i znaju što zapravo žele. Bilo da se radi o njihovoj karijeri, navikama, hobijima, žene u tim godinama nwe traže se više, a što može biti više seksi od žene koja čvrsto stoji na svojim nogama.

2. Samouvjerena je. Žene u godinama vole sebe i ono što jesu bez obzira ako imaju koju boru ili kilogram više. Jedno je istraživanje pokazalo, naime, kako je žena najzadovoljnija sa svojim tijelom nakon 49. godine.

3. Zna što želi u krevetu i ne boji se razgovarati o tome. Mnoge starije žene kažu kako sada imaju najbolji seks u životu. Blogerica Erica Jagger kaže kako je u mladosti njezin seksualni život bio uzbudljiv, ali je nije ispunjavao. Sada, nakon 50-e nza što želi i što je najbitnije, kako izraziti svoje seksualne želje i potrebe.

4. Ima iskustva. Iskustvo se ne odnosi samo na posao već i spavaću sobu. Starije žene znaju već što ih uzbuđuje, što uzbuđuje partnera i mlađe partnere čak mogu naučiti nekim novim stvarima u krevetu. S druge strane, poučene iskustvom iz prošlih veza, sigurno neće s vama raditi pogreške koje su radile kada su bile mlađe.

5. Neovisna je. Starije žene imaju prijatelje s kojima se druže gotovo cijeli život, navike koje rade stalno, posao, hobije… Teško ćete promijeniti njezine životne navike kao što biste to mogli kod mlađe žene. Starija žena će vas željeti u svom životu, ali neće vas trebati. Stoga je nemojte sputavati ili joj govoriti što treba raditi.

About author

Večernji

Prvi portal neke novinske kuće u Hrvatskoj stavlja naglasak na kvalitetu tekstova, točnost i pouzdanost informacija. Kliknite vecernji.hr!

No comments