5 najvećih negativaca iz Sinova anarhije

0

Ovih pet likova je pokušalo stati na kraj našim junacima iz serije 

 

„Pope, koji je u život SAMCRO-a ušao slučajno, nakon što je Tig ubio njegovu kćer, je najbolje demonstrirao svoju nemilosrdnost kada je ubio svog potencijalnog zeta, a još više kada je pred Tigovim očima živu spalio Tigovu kćer u znak osvete“

 

EthanZobelle

5. ETHAN ZOBELLE

Stvarni vođa bijele nacionalističke bande, poteze je vukao iz pozadine preko Westona, dok se istovremeno pokušavao predstaviti kao ugledni i mirni vlasnik shopa cigarama. Zobelle nikada nije imao krv na svojim rukama, ali je izdavao zadatke u kojima je Weston mrljao ruke krvlju. Zobelle je u Charming došao s jednim ciljem – preuzimanjem tržišta oružja i droge u Charmingu i okolici, te izbacivanjem SAMCRO-a iz igre. Na kraju mi ni jedno ni drugo nije pošlo za rukom, a na kraju je njegova desna ruka Weston eliminiran, te je ubijena i njegova kćer. Ipak, za razliku od drugih negativaca u seriji Zobelle nije za svoje grijehe platio glavom, zadnji put je viđen kako pokušava bookirati let za Budimpeštu.

 

AJWeston

4. A.J. WESTON

Kada se L.O.A.N., odnosno League of American Nationalists, pojavio u Charmingu kako bi preuzeo kontrolu nad malim gradićem, te istisnuo SAMCRO s ulica, pojavio se i njihov „čovjek za sve“ A.J. Weston. Iznimno nasilni bivši osuđenik s odličnim vezama u Arijevskom bratstvu, bio je velika prijetnja, a koliko može biti nemilosrdan pokazao je kada je, zajedno s još dvojicom Arijevaca, silovao Gemmu. Na njegovu nesreću, iako je imao masku, Gemma ga je prepoznala po tetovažama kojih je bio prepun. Weston je posebno bio ponosan na svoju veliku „I Kill Niggers“ tetovažu na prsima. Iako iznimno opasan, Weston je ipak bio potrčko za stvarnog vođu L.O.A.N.-a, Ethana Zobellea, protiv kojeg se kasnije i okrenuo kada je saznao da dila heroin (što Arijevci ne podnose). Nasilna karijera Westona završila je egzekucijom u WC-u, od strane Jaxa.

 

JimmyOPhelan

3. JAMES „JIMMY O“ O’PHELAN

Odmetnui vođa Real IRA-e je bio posebno mutan lik koji je pokušavao manipulirati Sinovima, a kada su oni saznali istinu pokušao ih je i ubiti. I to cijeli klub odjednom, naravno na tipično irski način – bombom. Jimmy O je u početku bio vođa RIRA-e koja je ovisila o prodaji oružja SAMCRO-u, ali koliko je već i tada bio podmukao tip pokazivali su Chibsovi ožiljici, koje mui je zadao upravo Jimmy O kada ga je izbacio iz Real IRA-e, a da ne govorimo da mu je oženio bivšu suprugu i usvojio kćer. Svoje pravo lice pokazao je nakon što se odmetnuo od RIRA-e, te je pokušao eliminirati SAMCRO, namjerno skrivajući informacije o tome gdje je Jaxov sin. Njegova sposobnost manipuliranja, ali i nemilosrdnost, činili su ga izuzetno opasnim protivnikom koji je ipak na kraju platio na način koji je zaslužio – od ruka Chibsa.

 

JuneStahl

2. JUNE STAHL

Agentica ATF-a je zadala više problema SAMCRO-u, nego neki opaki gangsteri. Odlučna u namjeri da pošalje klub iza rešetaka, iskorištavala je ljude i koristila se svim mogućim sredstvima, te se je najlakše moglo opisati kao „bitch“. Tako je klubu ubacila bubicu da je Opie cinkaroš (iako nije bio) što je u konačnici dovelo do ubojstva njegove supruge. Postigla je i dogovor s Jaxom kojim se Gemma oslobađala optužbi za ubojstvo, a klubu smanjila zatvorska kazna, samo da bi (nakon što je dobila što je htjela) klubu ponosno objavila da ih je Jax „izdao“. Međutim, ono što nije znala jest da joj je SAMCRO cijelo vrijeme pripremao klopku u koju je na kraju zasluženo i upala. U njezinim posljednjim trenucima, prije nego joj je Opie presudio, pokazala da da i nije tako neustrašiva , moleći za milost i svoj život.

 

DamonPope

1. DAMON POPE

U filmovima, ali i stvarnom životu, najopasniji su uglađeni biznismeni koji imaju i svoju drugu stranu – bezosjećajnog i okrutnog mafijaša koji ne preza od ničega da bi ostvario svoje članove. Damon Pope je tipičan predstavnik – ima svoje carstvo, novaca na izvoz, nekretnine,automobile, ali je i najopasniji gangster Oaklanda koji ima moć nad većinom crnačkih bandi i koji ne trepne ni okom kada treba biti ekstremno nasilan kada treba pokazati svoju moć – Pope je čovjek koji odlučuje tko će živjeti a tko umrijeti. Pope, koji je u život SAMCRO-a ušao slučajno, nakon što je Tig ubio njegovu kćer, je najbolje demonstrirao svoju nemilosrdnost kada je ubio svog potencijalnog zeta, a još više kada je pred Tigovim očima živu spalio Tigovu kćer u znak osvete. Međutim, baš kao i svim negativcima prije i Popeovim igrama dođe kraj. Ono što je Pope mislio da će biti egzekucija Tiga, pretvori se u obrnut slučaj – Tig ipak dobije svoju osvetu.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Nina Agdal

Portal Guyspeed proglasio je danskog modela najseksipilnijom ženom na svijetu!     Dankinje Nine Agdal u ovom trenutku su prepuni mediji, i slobodno se može ...