5 najseksi voditeljica u 2013.

0

Prema našoj Hot49 listi najseksi Hrvatica, ovo su voditeljice koje su vas na ekranu najviše privlačile

 

„Kako je Mila veliki borac, bolest je uspješno pobijedila te se na televizijske ekrane vratila snažnija i ljepša nego ikada!“

 

18IvanaParadzikovic

5. IVANA PARADŽIKOVIĆ

Televizijska voditeljica, novinarka i urednica je zaposlena na Novi TV gdje vodi Dnevnik Nove TV te uređuje i vodi emisiju Provjereno. Ove godine nagrađena je nagradom Joško Kulišić za doprinos u zaštiti ljudskih prava.

Foto: Press Nova TV

 

16KoranaGvozdic

4. KORANA GVOZDIĆ

Voditeljica CMC-a i bivši model Midikenna još se uvijek zna pojaviti na modnoj pisti, ali samo ukoliko treba nositi kreacija svojih prijateljica. Ovo ljeto se puno pisalo o njezinoj vezi s jednim od najzabavnijih Hrvata, Ivanom Šarićem.

Foto: Goran Matijašec (Extra)

 

12RenataSopek

3. RENATA SOPEK

Voditeljica emisije U dobroj formi s Renatom Sopek, u kojoj ugošćuje mnoge poznate Hrvate, potpuno se posvetila vježbanju, pa danas izgleda bolje nego ikada! Atraktivnu Renatu u skoroj budućnosti očekuje i vjenčanje!

Foto: Tomislav Dolenec (Klik)

 

10TatjanaJuric

2. TATJANA JURIĆ

Dugo je nismo gledali na TV ekranima, ali se nedavno konačno vratila. Na 24 sata TV vodi dvije emisije – Dnevni boravak Tatjane Jurić i Bez struje. Možete je slušati i na Narodnom radiju gdje odnedavno radi kao voditeljica.

Foto: Goran Matijašec

 

09MilaHorvat

1. MILA HORVAT

Početkom godine javnost je šokirala vijest o teškoj bolesti jedne od najomiljenijih voditeljica. Međutim, kako je Mila veliki borac, bolest je uspješno pobijedila te se na televizijske ekrane vratila snažnija i ljepša nego ikada!

Foto: HRT

 

Cijelu listu najseksi Hrvatica pogledajte OVDJE.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

5 najboljih mladih glumica

Mlađe su od 18 godina a već se vidi da je pred njima velika budućnost   „Moetz je prerasla u svojevrsnu akcijsku zvijezdu koja je ...