5 najopasnijih seks poza za muškarce

0

U ovim pozama postoji mogućnost različitih ozljeda – od istegnuća leđa pa čak do loma penisa!

 

Ozlijede tijekom seksa su vrlo rijetke, a kada se i dogode dogode se najčešće radi mjesta, a ne poze. Veća je tako šansa da ćete se ozlijediti tijekom seksa na uredskom stolu, ili u wc-u zrakoplova nego zbog neke komplicirane poze. Međutim, iako izuzetno rijetko, ozljede se mogu dogoditi i zbog same poze, a ozljede variraju od istegnuća leđa pa sve do slomljenog penisa. Stoga vam danas donosimo poze u kojima bi ipak trebali pripaziti kako ne bi došlo do ozljede.

 

ŽELJNI KUHAR

Poza: Ona sjedi na šanku ili nekom kuhinjskom elementu, okrenuta prema vama, dok ste vi na nogama.

Zašto je opasna: U ovoj pozi može doći do istegnuća penisa, oštećenja krvnih žila u vašem penisu pa čak i loma penisa. Kao i ostale poze u kojima niste u ravnini s njezinom zdjelicom, a u slučaju žešćih ritma možete „podbaciti ili prebaciti metu“ i na taj način pritiskom u prepreku ozlijediti vaš dragocjeni mišić.

 

BLIC NA LOPTI ZA PILATES

Poza: Sjedate na loptu za pilates, a ona sjeda na vas.

Zašto je opasna: Lopta za pilates dodaje dodatni zamah vašim pokretima ali baš se tu krije opasnost da čak i slomijete svoj penis. Svaka poza u kojoj penis izlazi gotovo cijeli van pri pokretu je potencijalna opasnost jer nakon izlaska može „zaprijeti“, a kako odskakanje na lopti daje dodatnu snagu zamaha, ozljede mogu biti prilično nezgodne.

 

KAUBOJKA S NAGIBOM

Poza: Ležite na leđima, a ona je na vrhu. Umjesto da se nagne prema vama, s rukama na vašim prsima, ona se leđima zabacuje što više prema natrag.

Zašto je opasna: U erekciji penis ide prema gore, a ne prema dolje tako da mu je ova poza neprirodna. Također, i penis se može kao bilo koji drugi mišić u tijelu istegnuti, a u ovoj pozi u kojoj ga se gura prema dolje i „nabija“ (pogotovo jačim ritmom) može doći do istegnuća, pa čak i puknuća mišića. Umjesto toga držite se prirodnijih poza za vaš penis.

 

BODY BUILDER

Poza: Počinjete u klasičnoj stojećoj pozi, okrenuti licem u lice, nakon čega vas ona obrgli nogama a vi je pridržavate rukama.

Zašto je opasna: Prvo će vam trebati snage (što bi valjda ipak trebali imati) kako bi je držali, a to može dovesti do ozljede leđa. Drugo, vi je u ovoj pozi doslovno „nabijate“ na sebe što, baš kao i u nekim prije spomenutim pozama, može dovesti do promašaja i udara vašim penisom, a to može značiti vrlo neugodnu ozljedu penisa.

 

MOST

Poza: Muškarac izvodi klasični most, a žena ga zajaši kao u kaubojki.

Zašto je opasna: Koji muškarac danas može izvesti most? Osim ako niste sportaš ili ste još u srednjoj školi pa vam je tijelo dovoljno gipko nemojte ni pokušavati izvesti ovu pozu jer ćete ozlijediti leđa. A ukoliko padnete dok izvodite pozu, ozljedu leđa će dodatno pogoršati i to što će ona svom težinom pasti na vas.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments