5 najboljih kombinacija dva odjevna predmeta

4

Odjevnih kombinacija ima doslovno na tisuće, ali samo neke od njih odlično stoje na svakome i s njima nećete nikada pogriješiti. Danas vam stoga donosimo pet modnih dueta, odnosno parova odjevnih predmeta koji se tako savršeno nadopunjuju.

Camel i jeans. Pustinjska boja (camel ili pješčana kako je se još naziva) je boja koja je trenutno posebno popularna, ali ujedno i boja koja nikada neće ni izaći iz mode. Investiranje u sako ili kaput ove boje je uvijek dobra kombinacija jer, osim što lijepo izgleda, odlično se može kombinirati s puno boja i odjevnih predmeta. Ipak, najsavršenija moguća kombinacija je s jeansom. Zašto? Zato što se suprotnosti privlače. S ovom kombinacijom baš nikada nećete pogriješiti.

Modri sako i mornarska majica. Idealna kombinacija za proljeće, pa i ljeto, koju vrijeme jednostavno ne uspjeva pregaziti! Inspirirana mornarskim uniformama, a zna se kako su mornarske uniforme uvijek utjecale na ljepši spol, ova je kombinacija jednako popularna kao i desetljećima ranije. I ne, ne morate imati ni jahtu, pa ni barčicu, da bi izvukli ovaj image! U ovoj odjevnoj kombinaciji istovremeno ćete izgledati i profinjeno i opušteno.

Pilotska jakna i bijela majica. Postoji li poznatija kombinacija od ove? Kao i mnogi uspješni odjevni predmeti, i pilotska jakna svoju inspiraciju pronašla je u vojsci, točnije zrakoplovstvu. A njezin „sirovi“ image se tako dobro nadopunjuje s najednostavnijim odjevnim predmetom od svih – bijelom majicom kratkih rukava. Kombinaciju su nosile filmske zvijezde, skinheadi, lokalni zavodnici… i baš na svima je izgledala odlično!

Sako i dolčevita. Ukoliko želite izgledati otmjeno, ali opet ne previše poslovno i uštogljeno sako od odijela uvijek možete spariti sa dolčevitom. Ova kombinacija je savršena u zimsko doba i možete je nositi u svim ne previše formalnim prigodama. Dva odjevna predmeta se savršeno nadopunjuju iako im je namjena potpuno drukčija. Vodite računa jedino da dolčevita koju nosite u ovoj kombinaciji bude kvalitetna.

Flanel košulja i jeans. Jeans ide u toliko puno kombinacija, a jedna od onih pravih muških kombinacija, koje uključuju već spomenuti camel ali i običnu bijelu majicu, je flanelska košulja. Iako izgleda sirovo, samim time i macho, ova kombinacija, ukoliko se izvuče kako treba, može ostaviti i dojam elegancije. Ukoliko se želite pokazati pravim muškarcem, ova kombinacija je idealna za šetnje i slične ležerne prilike.

 

Nagradna igra:

Komentirajući ovaj tekst možete osvojiti i vikend boravak u Dubrovniku! Povodom našeg 10. rođendana pripremili smo nagradnu igru u kojoj će najsretniji čitatelj osvojiti vikend boravak u prelijepom Grand Hotelu Park u Dubrovniku.  Tijekom iduća dva tjedna komentirajte neki od naših tekstova na našoj web stranici, a svakim komentarom imate jedan ulaz u nagradnu igru. U petak, 11. ožujka, nasumičnim izborom netko od vas će moći početi planirati put za Dubrovnik.

Pri komentiranju vodite računa da napišete ispravan mail, kako bi vas mogli kontaktirati, te da komentar na tekst bude smislen. Jednostavne komentare, samo radi sudjelovanja a koji u biti nemaju veze s tekstom, nećemo uvažavati za ovu nagradnu igru. Također, moramo istaknuti da samo vaš prvi komentar na našoj stranici traži odobrenje administratora (kako bi spriječili spamove), a nakon toga možete komentirati bez ikakvih autorizacija.

Sretno!

 

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

4 comments

  1. Dragan 3 ožujka, 2016 at 21:50 Odgovori

    Pametni tvrde moda se ponavlja svakih nekoliko desetljeća! Kada mislite da je vas kaput, sako, dolcevita, hlače pomalo izašli iz mode ili boje više nisu trendi odnesite ih u čistionu i spremi ih na sigurno. I čekaj, čekaj strpljivo…
    Kamel kaput i traper opet u modi evo me u trendu trošak zanemariv!

Post a new comment