5 načina kako nositi isto odijelo

0

Iako je poželjno da se u garderobi pronađe mjesta za par odijela, većina muškaraca posjeduje samo jedno odijelo. Odijela i nisu najjeftinija investicija, pa su financije najčešći razlog zbog kojih se posjeduje samo jedno odijelo. Međutim, to ne znači da to odijelo morate nositi na jedan, klasičan način, već ga možete kombinirati na različite načine tako da svaki put izgledate potpuno drukčije. Danas vam stoga donosimo pet načina na kojih možete nositi svoje odijelo, a da sa svakim načinom izgledate potpuno drukčije!

Poslovna varijanta. Obucite odijelo na kvalitetnu jednobojnu ili košulju na pruge, stavite kravatu, dodajte kao zanimljivi detalj džepni rupčić, obavezno na ruku stavite kvalitetan sat i nikako ne zaboravite i kvalitetne cipele koje će se bojom uklapati s vašim odijelom. Ovo je dobro poznata klasična kombinacija s kojom nikada nećete pogriješiti.

Sportska elegancija. Kombinacija prilično slična poslovnoj ali uz nekoliko važnih detalja zbog kojih ćete izgledati opuštenije. Preskočite kravatu i džepni rupčić, na košulji raskopčajte jedan ili dva najgornja dugmeta, a cipele ne moraju biti klasične. Možete ih čak zamijeniti i tenisicama!

Casual. Obucite sako, finu košulji i stavite kravatu. Međutim, nemojte obući hlače od odijela, već sako kombinirajte s nekim drugim svjetlijim hlačama. Također, izaberite neki manje formalan remena za hlače, kao i neke više casual cipele, ali izbjegnite u ovom slučaju tenisice.

Sako i jeans. Sako se može odlično slagati i s jeans hlačama, pogotovo onima od tamnijeg jeansa. Zaboravite na kravatu, a odličan izbor su karirane košulje, pogotovo bijelo plave/modre kombinacije. Cipele nikako ne smiju biti neke previše formalne.

Sako i majica. Ukoliko želite nešto baš potpuno opušteno, izbacite ne samo kravatu nego i košulju, te umjesto toga ispod sakoa nosite sportski džemper ili majicu. Ukombinirajte sve sa svijetlim hlača, idealno s bijelim hlačama, i spremni ste za izlazak!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Promjenama u treningu do rezultata

Ukoliko vam u posljednje vrijeme izostaju rezultatima vrijeme je za male promjene kojima ćete ponovo krenuti naprijed   „Napravite male, ali itekako učinkovite, promjene poput ...