5 modnih dodataka za bikere

0

Zašto ne biti biker a ujedno i voditi računa o svom izgledu? Naravno, da bi bili pravi biker ne smijete pretjerivati s brigom za izgled, već istovremeno morate izgledati i kao pravi muškarac, a to ćete napraviti tako da obratite pažnju na ovih pet stvari.

1. Rukavice. Na tržištu je veliki broj različitih vrsta rukavica, kako izgledom tako i materijalima. Kakve god da uzmete sigurno nećete pogriješiti, ali ukoliko se želite istaknuti obavezno uzmite kožne rukavice u boji okera kakve je obožavao James Dean.

2. Naočale. Dobar dio bikera će se odlučiti za dobre stare pilotske Ray-ban naočale, nešto što svima dobro stoji. Međutim, ukoliko i ovdje želite biti drukčiji izaberite nešto u stilu Persol naočala kakve je obožavao ljubitelj brzine Steve McQueen.

3. Kaciga. Kaciga ne samo da je zakonski obavezna već može prilično i pridonijeti vašem ukupnom izgledu. Pravi ljubitelji choppera će izbjegavati šarene kacige u stilu Valentina Rossija, i umjesto toga izabrati klasične jednobojne kacige. S crnom, pogotovo ako je mat, nikad nećete pogriješiti.

4. Jakna. Kakav bi to biker bio bez dobre kožne jakne? Ipak, ne morate uvijek nositi kožnjak, možete se odlučiti i za neku od retro vojničkih jakni u kojima ćete izgledati kao pravi muškarac sa stilom koji je ujedno avanturističkog duha. Još jedna asocijacija na Stevea McQueena!

5. Čizme. Izbjegavajte popularne Martensice jer vam više nije 18 godina, kao i bilo kakve čizme krokodilskog uzorka jer ne želite izgledati kao Amerikanac iz Texasa. Pokažite da imate stila noseći kvalitetne čizme pravog muškog retro izgleda!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Najcool policijski automobili

Zaboravite Škode Octavie kojima se hvale naši policajci, ove zvijeri su ponosi svojih policajaca   „Ako ste gledali treći dio Brzih i žestokih: Tokyo Drift ...