5 modnih detalja koje morate usavršiti

0

Kod odijevanja sve je u detaljima. Uspješno ih posložite i vaš će izgled biti savršen, ali napravite pogrešku i sav trud koji ste do tada uložili može pasti u vodu. Savršeno odijelo neće izgledati dobro ako ste obukli neodgovarajuće čarape, a hlače koje ste skupo platili primijetit će svi, ali na pogrešan način, ukoliko su vam previše duge. Stoga usavršite ovih nekoliko detalja kako bi zadivili sve oko sebe.

1. Nogavice. Ovo je prilično kontroverzna tema u svijetu muške mode, jer jedni vole duže, drugi vole kraće, stoga se u konačnici sve svodi na vaše osobne želje. Recimo samo da trend više nije da dno vaših hlača bude tik iznad vrha cipeline pete, već da dodiruje najgornji dio vaše cipele.

2. Kragna. Većina muškaraca o njima uopće ne razmišlja, ali vaša kragna može upotpuniti vaš izgled. Držite se klasičnih kragni, a ukoliko želite unijeti dašak tradicionalizma, izaberite kragnu s dugmadi koju u tom slučaju držite zakopčanu. Ovakve kragne pogotovo idu odlično s odijelima i kravatama.

3. Čarape. Nema smisla investirati u kvalitetne cipele ukoliko barem malo pažnje nećete posvetiti čarapama. Jednobojne čarape, prije svega crna, sive i modre, uvijek prolaze dok bijele izbjegavajte u širokom luku. Međutim, to ne znači da ne možete nositi i čarape na pruge ili neki drugi uzorak, sve dok na njima nije neki print, i dok niste previše ekstravagantni.

4. Rukavi. Ukoliko vam rukavi od odijela u potpunosti prekrivaju rukave od košulje znači ili da vam je odijelo predugo ili je košulja previše kratka. Rukav od košulje bi, dok su vam ruke spuštene uz tijelo, trebao biti barem jedan centimetar duži od rukava odijela. Ujedno vam se na ovaj način pruža odlična prilika da sve ukrasite kvalitetnim manžetama.

5. Dodaci. Modnim dodacima izražavate svoju osobnost, i tu mašta dolazi na vidjelo. Profinjeni izgled nije potpun bez dobrog sata, odijelo bez džepnog rupca izgleda golo, dok će kvalitetna kravata od vas napraviti pravog muškarca.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Najbolji europski košarkaši svih vremena

Abecednim redom predstavljamo deset najboljih europski košarkaša, a vi ih posložite redosljedom kojim želite   DEJAN BODIROGA Iako je igrao na poziciji krila, svestrani Bodiroga ...