5 glasina o Samsung Galaxyju S5

0

Najiščekivaniji pametni telefon ove godine je novi Samsung Galaxy, a za ove glasine se nadamo da su istinite

 

„Prema nekim informacijama S5 je toliko napredovao da će moći prepoznavati pokrete vašeg dlana na udaljenostima i do 30mm od ekrana!“

 

2K HD DISPLAY

Na nedavno održanom Display Technology Roadmap seminaru iz Samsunga su dali naznake da rade na pametnom telefonu s QHD AMOLED displayem. Na osnovu toga stručnjaci zaključuju da je riječ o S5 koji će vjerojatno imati fantastičnu rezoluciju 2560 x 1440 s gustoćom piksela od 560 do 700 ppi, čime će bit iznatno ispred konkurencije.

 

SENZOR OTISKA PRSTA

Nije tajna da se Samsung i Apple prate, a kako je novi iPhone postavio standard s ugrađenim (dakle, ne aplikacijom) senzorom otiska prsta kojim možemo otključavati pametni telefon, vrlo je vjerojatno da će to napraviti i Samsung na svom novom modelu. Uz možda još koju dodatnu mogućnost koju će pružati senzor.

 

EXYNOS OCTA-CORE PROCESOR

Samsung je ozbiljno shvatio kritike stručnjaka i korisnika koji su smatrali da Galaxyju S4 nedostaje snage. Stoga je za očekivati da će greška biti ispravljena i da će S5 doći s razvikanom Exynos Octa-core 5430 chip procesorom, po mogućnosti s 32-bitnom verzijom.

 

GRUPNA VIDEO KONFERENCIJA

Jedna od glasina za koju stručnjaci smatraju da će se i ostvariti jest da će nam novi Samsung omogućavati višestruku video konferenciju. Naravno, to znači da ćemo moći video chatirati s više od jednim korisnikom! Izlasci na kave bi stvarno u budućnosti mogli izumrjeti.

 

PREPOZNAVANJE POKRETA

Samsung prilično ozbiljno shvaća Air Gesture i Air View, te naporno radi na tome da usavrši prepoznavanje pokreta kojim će pritiskanje zaslona postati stvar prošlosti. Prema nekim informacijama S5 je toliko napredovao da će moći prepoznavati pokrete vašeg dlana na udaljenostima i do 30mm od ekrana!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Recenzija serije: Uredništvo

Novi uradak Aarona Sorkina jedna je od najboljih novih serija današnjice   Stvaranje informativnih vijesti, kao i ekipe koje rade iza i ispred kamere, i ...