5 brada za savršen zimski izgled

0

Muškarci se sve više odlučuju za puštanje brade, a s ovih pet vrsta brade ćete napraviti pun pogodak za ove zimske dane

 

1punabrada

PUNA BRADA

Nećemo sada o genetici i povijesnom dobu, ali istraživači tvrde da je brada u povijesti služila kao dodatna zaštita od velikih hladnoća. Stoga, ukoliko se odlučite za ovavku bradu, imate opravdanje u – zaštiti svog tijela. S obzirom da se dlakavost u povijesti smatrala i muževnošću, možete reći da ste pravi muškarac ako jednostavno pustite bradu da raste. A i dovoljno je velik broj djevojaka koje smatraju da je muškarac s pravom bradom muževan. Naravno, kada govorimo „pustite bradu da raste, ne govorimo da je pustite da raste u svim mogućim pravcima i da završite kao član grupe ZZ Top. Određeno održavanje je ipak potrebno.

 

2skracenakozja

SKRAĆENA KOZJA BRADICA

Ukoliko želite sredinu između golotinje (donosno toga da nemate bradu) i pune brade, ovo je prava stvar za vas. Skraćena kozja bradica je uvijek prilično in, a istovremeno vam pruža i uredan izgled, ali i „grunge“ izgled. Budite buntovnik i gentleman u isto vrijeme! Ako pitate djevojke, velika većina će reći da je upravo ovo izgled pravog muškarca s bradom! Ipak, postoji i kvaka. Ova brada ne stoji svima, i prilično je ovisna o vašem obliku glave. Ukoliko imate duguljastu glavu morat ćete zaboraviti na nju, ali ukoliko ste okrugle glave, kao npr. Leonardo DiCaprio, bit će pun pogodak!

 

3zulufi

SPOJENA SA ZULUFIMA

Želite imati punu bradu ali vam je to ipak previše, te ne želite da vam dlake strše na sve strane? Vrsta brade poznata i kao „brkovi i brada spojeni sa zulufima“ će vam pružiti sve što trebate. Ova vrsta brade vam nudi da budete muževni (ukoliko prekrivenost dlakama smatrate muževnom), ali istovremeno i uredni pošto će vam brada biti relativno kratka i dlake neće stršati u svim pravcima. Najbolja stvar je što vam ova brada neće tražiti puno održavanja i sve što će vam biti potrebno jest dobar trimer. Također, možete se i igrati pa npr. obrijati centralni dio brade a ostalo ostaviti…

 

4cirkularnabrada2

KRUŽNA BRADA

Zašto je nosi veliki broj celebrityja? Zato što se s njom i u odijelu može odlično izgledati, odnosno s njom ćete izgledati prilično profinjeno! Sve što trebate napraviti jest pustiti da se brkovi spoje s bradom ispod usana, dok ostali dio brade obrijete. Naravno, nećete dopustiti da vam dlake nekontrolirano rastu, te je u ovom slučaju bolje što su dlake kraće. Stoga je potrebno održavati željenu dužinu trimerom kako vam brada ne bi izgubila onaj profinjeni izgled. Osim, naravno, ako želite čupavi izgled.

 

5balbo

BALBO

Ako spadate među muškarce koji nisu previše impresionirani modernim vremenom, te ste ljubitelj štiha prošlih vremena ovdje imate pravu bradu za vas. Slična bradama koje su nosili mušketiri, „balbo“ brada upravo posjeduje idealnu količinu retro izgleda. Kako je napraviti? Jednostavno! Pustite brkove da se spoje s donjom bradom, ali pustite i prostor odmah ispod donje usne. Upravo taj dio u cijeloj priči treba biti najdominantniji jer je baš taj kvadratni centimetar – dva, ono što daje cijelom izgledu pridjev – retro.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments