4 vrste kožnih jakni za svakog muškarca

0

Muškarac u dobroj kožnoj jakni i kvalitetnim jeans hlačama ne može ne proći nezapaženo. Rijetko koja kombinacija je tako muževna, još od vremena kada su je nosili buntovnici, da bi danas postala nešto što izgleda odlično baš na svakom muškarcu. Stoga, ukoliko želite istaknuti svoju muškost, kožna jakna bi trebala biti sastavni dio vaše garderobe. I bez obzira koju od ove četiri vrste kožnih jakni izabrali nećete pogriješiti.

Bikerska kožna jakna. Kada vam netko spomene pojam kožna jakna, većini će prva asocijacija biti bikeri. Međutim, bikerska kožna jakna da je danas nešto puno više od odjevnog predmeta kojeg nose pripadnici moto skupina, pa je možete nositi bez obzira bili vlasnik ljubimca na dva kotača ili ne.

Rock’n’roll kožna jakna. Nastala na bazi bikerske jakne, na sebi ima puno više detalja poput lanaca i patenata, a popularizirali su je rockeri. Savršeno ide uz jeans hlače, pa ukoliko želite pokazati da ste cool, zabavni i da volite dobru staru glazbu – nabavite si ovu jaknu.

Kožna pilotska jakna. Pilotske jakne su uvijek u modi i nikada ne zastarjevaju, vjerojatno zato što nema muškarca koji u barem jednom periodu svog djetinjstva nije htio biti pilot! Kod nas su najpopularnije „spitke“, ali pravi muškarci sa stilom će izabrati kvalitetnu crnu ili tamno smeđu kožnu pilotsku jaknu.

Kožna jakna s krznenim ovratnikom. Možda će na prvu izgledati kao vrsta jakne koju bi izabrali muškarci kojima nedostaje testosterona, da bi pobili tu teoriju dovoljno je reći da je nosi Vladimir Putin. Dakle, ova jakna ipak može izgledati muževno.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

McLaren 570S Coupe

Za svega 3,2 sekunde dostiže stotku, dok je potrošnja svedena na 9.2 l/100 km   Na salonu u New Yorku McLaren je predstavio 570S Coupe, ...