4 savjeta vrhunskih fitnes trenera

0

Fitnes treneri, koji su život posvetili radu na sebi, vam mogu dati najbolje savjete

 

„Ukoliko želite ozbiljno raditi na sebi, a niste u mogućnosti odraditi pravi trening, iskoristite čak i 10 minuta kod kuće kako bi se oznojili“

 

Fitnes savjeta možete dobiti bilo gdje – od magazina i portala do drugih muškaraca na koji naiđete u teretani. Međutim, koliko god bili takvi savjeti ispravni, jedini čiji savjeti imaju pravu težinu su oni koji su karijere i uspjehe ostvarili radom na sebi samima – vrhunski fintes treneri. A oni će vam dati ova četiri savjeta kojih bi se trebali pridržavati ukoliko želite imati zavidno tijelo.

 

TRENING NEMA POTPUNI UČINAK UKOLIKO SE NE PREIDRŽAVATE PRAVILNE ISHRANE

Ukoliko želite mršaviti, ili održavati idealnu težinu ni sati kardio treninga vam neće pomoći ukoliko se neudredno hranite. Također, ukoliko se u u organizam unosi manji broj kalorija od potrebnog za održavanje iste mase, dolazi do smanjenja tjelesne mase čak i bez treniranja.

 

ISKORISTITE ČAK I SAMO 10 MINUTA ZA TRENIRANJE

Istraživanja su pokazala da muškarci koje odluče propustiti jedan trening, u čak 61 posto slučajeva propuštaju i drugi, što dovodi cijeli napredak pod veliki znak pitanja. Ukoliko želite ozbiljno raditi na sebi, a niste u mogućnosti odraditi pravi trening, iskoristite čak i 10 minuta kod kuće kako bi se oznojili.

 

VJEŽBAMA MOBILNOSTI PRISTUPAJTE S ISTOM PAŽNJOM KAO I VJEŽBAMA SNAGE

Povećanje mišićne mase kao i dobijanje na snazi nećete moći ostvariti ukoliko se povrijedite. Stoga, barem 10-tak minuta svakog treninga posvetite vježbama mobilnosti kako bi vam se tijelo zagrijalo, te smanjila mogućnost ozljede na minimum.

 

IZOSTANAK SNAGE IMA VELIKE POSLJEDICE

Snaga je izuzetno važna. Naravno, ne morate podizati 150 kilograma u benchu, ali morate biti dovoljno snažni kako bi podizali težine kojima ćete uspjeti ostvaritvati svoj osnovni cilj u teretani – oblikovanje i povećanje mišića.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Ajme majko…

Niti jedan izlazak mog društva ne može proći normalno   „Drag dečko, pristojan i sramežljiv, a ova bagra da tko si, pričaj nam o sebi, ...