4 pravila za vezu u uredu

0

Ukoliko se želite upustiti u ljubavnu vezu s nekim iz ureda, pročitajte ovaj tekst

 

„Koliko god vašu vezu držali tajnom znajte da se tračevi šire brzinom munje, a tračevi na spolu brzinom svjetlosti“

 

DRŽITE SE PODALJE OD UDANIH ŽENA

Iako muškarci često ne vode računa o tome je li njihov „plijen“ udata žena ili ne, pravi muškarac će itekako voditi računa o tome. Zamislite, samo kako bi vama bilo kada bi vam netko vašu suprugu pokušavao odvući u krevet! Ako vam to ne znači ništa, i isto završite u krevetu s udatom kolegicom znajte da ste upravo počinili poslovno samoubojstvo. U većim tvrtkama ćete sigurno dobiti otkaz, jer koliko god vašu vezu držali tajnom znajte da se tračevi šire brzinom munje, a tračevi na spolu brzinom svjetlosti. I vjerujte da će vas ta priča pratiti i kada budete tražili novi posao!

 

JEDNAKOST

Ukoliko je djevojka koja vam se sviđa slobodna, dapače, primjećujete znakove da imate šanse, prije nego krenete u napad promislite o još jednoj stvari – njezinom radnom mjestu. Naravno, ne da mislimo da se ne trebate vezati za djevojku koja je ispod vas u poslovnom „hranidbenom lancu“, ali promislite ima li njezina zainteresiranost veze s njezinom ambicijom o napredovanju? Ili ako je ona iznad vas, želi li možda da samo budete njezin „toyboy“? Zapamtite da je, kako god, neprimjereno biti u vezi sa djevojkom kojoj ste nadređen, stoga je najbolje da ciljate na djevojke s kojom imate jednak odnos snaga.

 

PAZITE NA PRAVILA TVRTKE

U današnje vrijeme malo koji poslodavac brani veze među zaposlenicima, iako će vam svaka braniti „konzumiranje ljubavi“ na radnom mjestu. Ipak, ukoliko ste ušli u vezu s kolegicom dobro provjerite pravila vašeg poslodavca. I ni slučajno ne pomišljate da ćete moći nešto držati u tajnosti jer smo vam već objasnili kako to ide s tračevima na poslu. Ukoliko pravila brane veze, tada ćete morati birati – ili ona ili posao. Iako vam nećemo reći da birate posao prije djevojke, ali samo promislite hoće li vam biti teško naći drugi posao.

 

PONAŠAJTE SE PROFESIONALNO

Možete biti u vezi s kolegicom, ali svu vatru, strast i emocije čuvajte za vrijeme nakon posla. Za vrijeme radnog mjesta se morate ponašati profesionalno, jer na kraju ste ipak dva zaposlenika koji rade za tvrtku (bilo privatnu ili državnu). S obzirom da vam tvrtka u kojoj ste zaposleni isplaćuje plaću, najmanje što želite jest svojom nepažnjom i nezainteresiranošću ugroziti poslovanje, a s tim i svoju financijsku sigurnost. I nikao ne zaboravite da vaše ljubackanje s kolegicom neće svakome biti slatko i simpatično.

 

PROČITAJTE I:

5 ZNAKOVA DA VOLITE SVOJ POSAO

LEKCIJE USPJEŠNIH MUŠKARACA

 

banerfacebooklike

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Dvodnevni program za rast ruka

Želite što prije razviti mišiće ruka? Imamo pravi program za vas!   „Treninzi ruku su osmišljeni tako da pogađaju i bicepse i tricepse sa tri ...