4 malena seks trika za bolji seks

0

Isprobajte ova jednostavna četiri trika kako bi osvježili vaš seksualni život

 

BACAJTE KOCKICE

Uznite dvije kockice, a na papirić napišite 11 seks stvari koje bi voljeli raditi, od broja 2 do 12 (npr. 2 – oralno zadovoljavanje partnerice, 3- misionarska poza, 4- doggy, 5 – felatio…). Bacite kockice i ono što vam kockice pokažu to i napravite!

 

MARAMA

Ne trebaju vam povezi, ne trebaju vam lisice – sve što vam treba jest marama, a može vam poslužiti i za vezivanje partneričinih ruka, kao i za povez preko očiju. A kako žene vole senzualnost, marama (pogotovo svilena) će joj biti draža od dva već spomenuta rekvizita.

 

ATMOSFERA

Izgasite svijetla, upalite svijeću i pustite laganu glazbu. Možda vam se čini kao nešto previše jednostavno, ali iznenadit ćete se koliko djevojke vole ovakvu atmosferu.

 

PEPERMINT

Iako bolje dođe kod felatia, pepermint se može koristiti i kod oralnog zadovoljavanja vaše partnerice. Ukoliko joj se ne svidi nema štete, ali ukoliko joj bude odgovaralo može je potpuno izluditi – stoga pokušajte!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

5 teorija zavjere o padu leta 9525

Sasvim očekivano pojavile su se mnoge toerije o tome što se dogodilo s Germanwingsovim letom   KVAR Sasvim logično, prva teorija koja se pojavila je ...