30 minuta paklenog kućnog treninga

0

Čitajući Kult već ste upoznati sa činjenicom da ne morate odlaziti u teretanu da bi se posvetili svom tijelu. Naravno, teretana nudi puno prednosti, ali ukoliko nemate vremena, ii jednostavno ne želite, vježbati možete i kod kuće. Kućni treninzi su većinom nešto malo blaža verzija treninga u teretani, najviše zbog nedostatka sprava, ali danas vam donosimo nešto potpuno drukčije – trening koji će vam u svojih 30 minuta dočarati kako izgleda pakao! Naravno, rezultati će biti fenomenalni, stoga se isplati otrpjeti torturu kako bi kasnije bili ponosni na svoje tijelo!

Trening se sastoji od ciklusa od kojih svaki traje pet minuta. Za vrijeme pet minuta radi se nova vježba svaki minut i to bez pauze između. Između svakog ciklusa napravite minut odmora što znači da se trening sastoji od pet ciklusa, a svaki se ciklus sastoji od sljedećih vježbi:

1. minut: Čučanj i klizački skok. Radite šest čučnjeva pa šest klizačkih skokova, i ponavljate dok ne prođe minut.

2. minut: Sklekovi i zadržaj u poziciji Supermana. Radi se 15 sekundi sklekova, nakon čega 15 sekundi zadržaja u pozi Supermana, obje vježbe po dva puta.

3. minut: Step up u trkaćem položaju i obrnuti iskorak lijevom nogom. Napravite što više u minut vremena prelazeći iz obrnutog iskoraka u penjanje na kutiju i natrag.

4. minut: Step up u trkaćem položaju i obrnuti iskorak desnom nogom. Ista vježba, samo ovaj put drugom nogom.

5. minut: Penjanje na planinu i bočni plank. Stanite u poziciju skleka i „trčite“ nogama pet sekundi, nakon čega prelazite u pozu bočnog planka i tako se zadržavate pet sekundi. Ponavljajte do kraja minute.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Osam pluseva za seks s bivšom

Ne morate ponovo biti u vezi sa bivšom, sex će biti sasvim dovoljan   ‘Nema potrebe za proučavanjem jeste li kompaktibilni jer su s bivšom ...