3 vježbe za velike bicepse

0

Ove tri vježbe za bicepse će vam dati mišiće kakve ste uvijek željeli

 

Nije tajna da su jaki bicepsi oznaka muževnosti, pa je to nešto čemu bi trebao težiti svaki muškarac. A ukoliko želite imati jake bicepse radite ove tri vježbe koje će vam u kratkom roku donijeti mišiće kakve želite!

1. Za prvu vježbu će vam trebati TRX trake. Stanite svojim tijelom na 45 stupnjeva u odnosu na zid, rukama se držeći za trake. Nakon toga izvedite podizanje radeći samo snagom bicepsa, tako da vam dlanovi budu u razini ušiju, a nakon toga se spustite u početnu poziciju u kojem su vam ruke potpuno opružene. To je jedno ponavljanje a vi morate napraviti tri serije po 10 ponavljanja.

2. Vrijeme je za triceps ekstenzije koristeći utege. Stanite na kosi bench držeći u rukama dva utega tako da su vam dlanovi u razini ušiju. Istegnite ruke skroz do kraja nakon čega ih vraćate u početni položaj. Radite tri serije po 10 ponavljanja, a dobar savjet je da sve dok ne usavršite pokret koristite manje težine.

3. Treća, i posljednja vježba za dobre bicepse će zahtijevati uporabu girja. Uzmite girju u ruku tako da dno bude prema gore što će vježbu učiniti puno težom jer će vam se tijelo boriti i sa stabilizacijom predmeta. Jednom kada su vam zglob, lakat i rame stabilizirani podignite girju skroz prema gore, sve dok vam ruka ne bude potpuno ispružena. Tri serije po 10 ponavljanja za svaku ruku, uz napomenu da i ovdje koristite manje težine dok ne usavršite pokret.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

5 najljućih papričica na svijetu

Veliki broj muškaraca voli ljute papričice, ali ove su samo za one izuzetno hrabre   5. INFINITY CHILI Ovu ljutu papričicu je u Velikoj Britaniji ...