3 stvari koje žene žele od nas

0

Nećete vjerovati, ali nije tako komplicirano kao što se čini. Donosimo popis tri ključne stvari koje većina žena želi i očekuje od svojih partnera

 

„Žene ne žele glumiti vašu majku već im je potreban miran, staložen muškarac koji zna što želi“

 

BUDITE ISKRENI

Ženama je iskrenost neizmjerno bitna. Ako joj nešto prešutite i ona sazna da ste joj lagali, loše vam se piše. S druge strane pak, ako priznate grešku možda imate šanse. Također, ženama je bitno da se mogu pouzdati u vas. Ako ste nešto obećali, ispunite to. I držite se svojih uvjerenja.

 

SLUŠAJTE

Ako želite razviti dugotrajnu i stabilnu vezu, morat ćete načuliti uši. Žene vole govoriti: o svojim osjećajima, problemima na poslu, nedoumicama i sumnjama. Budite uz nju i slušajte. Ne morate joj čak ni ponuditi rješenje za njezine probleme, bit će dovoljno da je saslušate.

 

ODRASTITE

Saberite se i stanite na loptu. Ona ne želi glumiti vašu majku već joj je potreban miran, staložen muškarac koji zna što želi. Naučite se brinuti i zauzeti za sebe.

 

Izvor: vecernji.hr

 

 

banerfacebooklike

About author

Večernji

Prvi portal neke novinske kuće u Hrvatskoj stavlja naglasak na kvalitetu tekstova, točnost i pouzdanost informacija. Kliknite vecernji.hr!

No comments

Dan kada nas je napustio Senna

Dvadeset godina nakon pogibije velikog Ayrtona Senne uzroci tragučne nesreće još nisu u potpunosti rasvjetljeni   „Glava mu se nakon 10-tak sekundi lagano pomaknula na ...