3 osnovna savjeta za odličan seks

0

Čitajući mnogobrojne seks savjete lako se izgubiti, stoga se držite tri osnova savjeta i seks će biti više nego odličan

 

Svakodnevno vas se bombardira (da, radimo to i mi) savjetima za bolji seks? Ne možete zapamtiti stotine savjeta koje ste pročitali samo u posljednjih tjedan dana? Bez brige, za dobar seks nije potrebno znati sve te savjete, dovoljna su samo tri osnova i seks će vam biti više nego dobar!

 

OPUŠTENOST

Opuštenost je nešto najvažnije u cijeloj povoj priči. Čitajući mnogobrojne savjete vrlo brzo ćete se opteretiti razmišljanjem o prevelikom broju stvari koje „morate“ odraditi u krevetu. A kada partnerica vidi da niste opušteni, da ste napeti, niti ona se neće moći opustiti. Seks bi trebao biti igra, ugodna igra, stoga se opustite prije „akcije“, nasmijte se, što god vas oboje opušta. Isključite mozak i budite spontani. Nemojte misliti u koju pozu se morate namjestiti, što morate napraviti rukom… Samo se prepustite strasti i vjerujte nam da će sve doći na svoje mjesto!

 

POŽUDA

Kada pitate prijatelja zašto nije prohodao s nekom djevojkom za koju ste sigurno da bi bili odličan par, najčešći odgovor je – nema kemije. Kao i u dobroj vezi, i u seksu mora postojati kemija i požuda među partnerima. S obzirom da smo sigurno da osjećate želju za svojom partnericom, potrudite se da i ona ne izgubi požudu prema vama. Barem se potrudite smanjiti pivski trbuh (ili ga spriječiti ukoliko ga nemate), a vježbanje dobro dođe i radi kondicije i izdržljivosti. Također, pripremite partnericu i u krevetu kako bi stvarno poželjela vatreni seks – potrudit se oralno „tamo dolje“, nježno je masirajte

 

PRIRODNOST

Zar je potrebno isprobati baš svaku pozu iz Kame sutra u jednoj večeri? Prečesto mijenjanje poza dovodi do razbijanja ritma seksualnog odnosa, a samim time i do smanjivanja požude. Nemojte komplicirati, već se držite osnova. Ako ste se uhvatili jedne poze u kojoj oboje uživate, nemojte je mijenjati sve dok ona ne doživi orgazam. Najbolji savjet u seksu koji vam netko može dati jest da budete prirodni i da osluškujete partneričino tijelo, jer kada jednom naučite slušati njezine uzdahe i tijelo vidjet ćete koliko ćete biti opušteni i koliko će sve ići svojim tokom, a seks će biti – nevjerojatan.

About author

Večernji

Prvi portal neke novinske kuće u Hrvatskoj stavlja naglasak na kvalitetu tekstova, točnost i pouzdanost informacija. Kliknite vecernji.hr!

No comments