3 nova načina za nošenje prsluka

0

Prsluk je idealan odjevni predmet za prelazna razdoblja, kada je previše toplo da bi se nosila klasična jakna, i previše hladno da bi se išlo bez ičega. Međutim, prsluci su ujedno i odjevni predmet koji veliki broj muškaraca iznad 30 izbjegava jer ih smatraju previše neozbiljnim. Ipak, postoje načini da se prsluk uklopi i u vaš poslovni izgled – stoga pročitajte ostatak teksta.

Ispod kaputa. Zimi je više nego u ikojem drugom razdoblju potrebno pametno slojevito oblačenje, a prsluk se u taj scenarij odlično uklapa. Važno je samo voditi računa o tome da je prsluk tanji, jer bi vas neki deblji prilično napuhao, te o njegovoj boji da se odlično uklopi u cijeli izgled.

Preko sakoa. Možda vam na prvu ova opcija izgleda jako lošom, ali uz dobru kravatu, kvalitetan sako i kvalitetan prsluk može se odlično ukombinirati. Ova kombinacija je trenutno in, a ako stvari posložite kako treba izgledat ćete i još muževnije nego prije.

Uz odijelo. Prsluk koji često nosite uz odijelo je dokaz da prsluk može ići dobro u toj kombinaciji. Ovaj put naravno nećete obući prsluk koji je dio odijela nego poseban, ali obavezno kvalitetan, prsluk. Ovom kombinacijom ćete ostaviti mladenački casual dojam, što nekada može biti veliki plus.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

5 najboljih pjesama Partibrejkersa

Legendarni Partibrejkersi uskoro izdaju novi singl, a mi se prisjećamo njihovih pet najboljih pjesama po našem izboru   „Po mnogima najbolji album srbijanskog benda Partibrejkers ...