17 najvećih partijanera svih vremena

0

Njihove zgode se prepričavaju i mjesecima nakon razuzdanih partyja

 

„Nakon što se probudio iz kome, Sixx je pobjegao iz bolnice kako bi se mogao nastaviti drogirati!“

 

moon

KEITH MOON

Pokojni bubnjar grupe Who, poznat i po nadimku Moon the Loon, svojevremeno je dobio zabranu pristupa u čak četiri poznata lanca hotela. Demoliranje hotelskih soba, uništavanja WC-ova, bacanje televizora s balkona kao i uletanje limuzinom u hotelski bazen učinile su od njega jednog od naluđih partijanera čije su se zgode prepričavale i godinama nakon njegove smrti.

 

reid

TARA REID

Za plastificiranu glumicu mnogi će reći da ne zaslužuje mjesto među ljudima koji su postali sinonim za partijanje, ali kada ste vidjeli sliku Tare a da nije pod utjecajem alkohola? Njezin najluđi trenutak se dogodio kada joj je na jednom partyju doslovno ispao zub. Normalan čovjek bi odmah pošao kod stomatologa, ali Tara je našla superljepilo, zaljepila ga i nastavila piti!

 

gallagher

LIAM GALLAGHER

Bad boy rocka, Liam Gallagher jedan je od najpoznatijih partijanera u posljednjih 20-tak godina. Živim za sad, a ne za što će biti nakon smrti, rekao je Gallagher dodajući – ako postoji nešto iza smrti idem u pakao a ne raj, jer vrag ima sve cool stvari. Što Bog ima? Samo časne sestre! Gallagher je također bio noćna mora za sve djelatnike u hotelima, pogotovo kad bi se zakačio sa svojim bratom.

 

best

GEORGE BEST

Jedan od najpoznatijih britanskih nogometaša je ujedni i jedan od najpoznatijih pijanaca i playboya. Poznat po svojoj izreci da obožava trošiti na piće, žene i brze automobile, Best je popio alkohola koliko u životu zajedno popiju nogometaši cijele jedne nogometne lige! Nije ni čudo što mu na kraju jetra sve to nije mogla izdržati pa je preminuo nakon presađivanja. Na sprovodu ga je ispratilo 100.000 ljudi.

 

Sheen

CHARLIE SHEEN

Postoji li poznatiji partijaner danas od Charliea Sheena? Dok se danas većina trudi svoje sklonosti sakriti od javnosti Sheen će novinare čak i pozvati na jedan od svojih ludih partyja. Sheen je nekada organizirao partyje s prostitutkama obučenim kao navijačice, dok danas više preferira porno zvijezde. Bez obzira na sklonost prema ženama, Sheen ne odustaje od droge i alkohola, i po svim medicinskim udžbenicima odavno je trebao biti mrtav!

 

moss

KATE MOSS

Jedna od najuspješnijih manekenki svih vremena, Britanka Kate Moss, je prava enigma. Žena koja izlazi doslovno svaku večer, ne smatra izlaskom ako ne uključuje sate seksa, opijanja, drogiranja i ples do jutarnjih sati. Unatoč tome što je s tom praksom počela prije točno 25 godina, Kate nekim čudom još uvijek izgleda izvrsno!

 

harry

PRINC HARRY

Dok je William pravi budući prijestonasljednik, oličenje otmjenosti, njegov mlađi crvenokosi brat je potpuna suprotnost. Poznat po kostimiranju u nacističke uniforme, igranju golog biljara, i skakanju u bazene na Hvaru, ovaj Britanac plave krvi se potrudi da ostane zapamćen gdje god da se pojavi. Navodno se odlučio promjeniti, ali već je dovoljno napravio da se njegove zgode prepričavaju.

 

rodman

DENNIS RODMAN

Bivši košarkaš je danas poznat po svojim posjetama Sjevernoj Koreji, ali peterostruki NBA prvak je čak i u vrijeme svoje uspješne karijere bio poznat po ludim provodima. Ovisnik o seksu uspio je u krevet odvući i ljepotice poput Carmen Electre, Madonne i Vivice A. Fox, ali i nebrojen broj anonimnih ljepotica, uključujući čak i bakice! Njegove orgije su nadaleko poznate, naravno uz pomoć droga i alkohola.

 

feldman

COREY FELDMAN

Kao dječja filmska zvijezda iz Gooniesa je obećavao, ali je vrlo brzo pošao tamnom stranom slave. Njegovi partyji u društvu silikonskih ljepotica spremnih na druženje, ili Corey’s Angels kako ih je on zvao, bili su itekako popularni u Hollywoodu, a Feldman je ulaznice naplaćivao po 250 dolara. Među češćim posjetiteljima su bili Ron Jeremy, Woody Harrelson i Tom Green.

 

diddy

P. DIDDY

Diddy možda nije najbolji raper i glumac, ali kada je riječ o organiziranju partyja malo mu tko može konkurirati. Na njegovim luksuznim partyjima ima doslovno svega – od najkvalitetnijih droga do najzgodnijih žena. A kao dobar domaćin Diddy se potrudi da gosti kućama ne pođu samo s mamurlukom, pa ih često nagradi i skupocjenim satovima ili dijamantima.

 

sixx

NIKKI SIXX

Dva dana prije Božića 1987. godine basist Motley Cruea je napisao povijest. Zbog predoziranja heroinom Sixx je proglašen mrtvim, a tada ga je nekim čudom medicinska ekipa uspjela oživjeti. Nakon što se probudio iz kome, Sixx je pobjegao iz bolnice kako bi se mogao nastaviti drogirati!!!??? Nakon nekog vremena je ipak shvatio da još ne želi upoznati vraga pa se prijavio u kliniku za odvikavanje.

 

lohan

LINDSAY LOHAN

Kao i Feldman, i Lindsay Lohan nije izdržala teret dječje filmske zvijezde te je vrlo rano osjetila ljubav prema ludim zabavama. Lohan je od onih koja je jedva dočekala 16. rođendan kako bi mogla voziti pod utjecajem alkohola, a do sada je više puta bila kod sudaca nego njezine kolegice kod kozmetičarki. Što je najgore Lohan ne misli posustati…

 

brand

RUSSEL BRAND

Ekscentrični komičar danas je navodno čist, ali sve do nedavno bio je teški ovisnik o alkoholu i drogama bez kojih nije mogao zamisliti izalske vani. Sve to dovelo je do čestih posjeta sudovima i klinikama za odvikavanje ali i čudnih životnih odluka poput one kada se dan iza 11. rujna pojavio na MTV-u obučen kao Osama bin Laden!

 

simmons

GENE SIMMONS

Jedno je pjevati o rock’n’roll načinu života, a sasvim drugo je živjeti taj život do krajnjih granica. Simmons je radio ovo drugo još od sredine 70-tih kada je posao učitelja španjolskog u Harlemu zamjenio za posao basista u Kissu. Poznat po svom duuugom jeziku (doslovno) „God of Thunder“ je od tada popio hektolitre alkohola, spavao s preko 5.000 žena i oženio bivšu Playboyevu zečicu!

 

hilton

PARIS HILTON

Voljeli je ili ne jedna stvar se ne može poreći kada je riječ o bogatoj nasljednici – u stanju je pretvoriti i rođendan 4. godišnjaka u događaj o kojem se priča idućih mjeseci! Kada si kćer bogataša, nema potrebe za radom, pa i ne preostaje ništa drugo nego partijanje, a Hilton to radi s posebnim užitkom. Ne čudi stoga što je zovu na baš sve događaje.

 

osbourne

OZZY OSBOURNE

Prince of Darkness, kako je dobio nadimak, je provodio noći na binama, nakon čega bi se uputio ili u noćne klubove ili hotelske sobe gdje bi počinjali ludi partyji, nezamislivi bez alkohola i bijelog. Sreidnom 70-tih i početkom 80-tih Ozzy i Sixx su se natjecali tko će više izdržati, a uz legendarnog Ozbournea je vezana i zanimljiva pričica po kojoj je, čim je ušao u Betty Ford kliniku za odvikavanje, upitao: gdje je bar?

 

rollingstones

THE ROLLING STONES

Da ne bi razdvajali Keitha Richardsa i Mick Jaggera predstavit ćemo ih kao grupu, jer ipak se većina ludih partija događala u hotelskim sobama nakon nastupa. Frontmen Jagger je tako tijekom 70-tih i 80-tih spavao sa svakom drugom djevojkom na planetu dok je Richards održavao ekonomiju Kolumbije! Rock dinosauri ni danas ne staju tjerajući ljude da se zamisle jesu li droga i alkohol stvarno štetni?

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

10 westerna koje morate pogledati

Vrijeme westerna je možda prošlo, ali ove klasike jednostavno morate pogledati   „Pronaći slabu kariku ovog filma je jednostavno nemoguće – od glumačke ekipe predvođene ...