13 zanimljivosti o najseksi ženi svijeta

0

AskMen ju je proglasio najseksi ženom svijeta, a mi vam donosimo 13 zanimljivosti koje (vjerojatno) niste znali

 

1. Emilia je izlazila sa Seth MacFarlaneom. Što to znači? Znači da djevojka ima ukusa, te da voli dobar humor!

2. Na audiciji za Igru prijestolja, Emilia je pred producentima plesala robot i „chicken“ ples! Imitiranje kokoške da bi dobila ulogu Daenerys? Legendarno!

3. Neki glumci uspiju samo na TV-u, ali Emilia ima više talenta za glumu pa će tako ovaj mjesec nastupiti na Broadwayu u Doručku kod Tiffany.

4. Da nije postala glumica Emilia bi, kako je izjavila, bila arhitekt. Eto još jednog dokaza inteligencije mlade glumice!

5. Osim u muškarcima, Emilia ima ukusa i u televiziji. Kako voli ponosno istaknuti, veliki je fan serije Na putu prema dolje!

6. Za vrijeme nastupa u showu Jimmy Kimmel Live, Emilia je otkrila da se zajedno s prijateljicama jednom u WC-u potukla s grupom vijetnamskih prostitutki!

7. Još prije nego je dobila ulogu u Igri prijestolja, Emilia je radila u telemarketingu, ali je otpuštena jer je više pričala s klijentima nego im pokušavala uvaliti proizvod!

8. Iduće godine ćemo je moći gledati u ulozi iskonske legende Sarah Connor u novoj adaptaciji Terminatora.

9. Osim što odlično glumi, Emilia je vrlo talentirana pjevačica, plesačica a zna svirati i flautu, klavir i gitaru!

10. Na Comic-Conu se svojim fanovima, kako bi se zahvalila na nominaciji za Emmyja, obratila na Dothraki jeziku koji je izmišljen za potrebe serije!

11. Kao djetetu majka joj je rekla da za nju ima tri pravila – Ne drogiraj se, ne seksaj se i ne diraj obrve!

12. Zlatna kosa iz Igre prijestolja joj se toliko svidjela da ju je htjela nositi i van seta, ali joj producenti nisu dopustili.

13. Unatoč tome što je postala izuzetno popularna, prema njezinim riječima malo je tko prepoznaje na ulici. Upravo zbog toga što ne nosi zlatnu periku…

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Mogu li žene doživjeti orgazam grudima?

Znanstvenici istraživaju sve i svašta, pa tako i mogućnost doživljavanja „grudnog“ orgazma   „Istraživanje objavljeno u časopisu Journal of Sexual Medicine otkrilo je da erotsko ...