13 pitanja: Tatjana Jurić

0

Naša omiljena voditeljica voditeljica o krađi identiteta, golotinji, nemoralnim ponudama i ljubavnim savjetima

 

„Srećom pa mi niste uputili nešto nemoralno. Vidjeli bi vi ovo „dragi i fini“…“

 

Prije nekolio godina ste imali i neugodna iskustva s krađom identiteta na Facebooku? Kako možemo znati da smo pogodili pravu Tatjanu Jurić?

Za ovu Jurićku – garantiram. Ta sam! Iako, garantiraju, čujem, i za druge… Ali, ova će vam OIB ispaliti iz prve.

 

Voditeljica ste na Narodnom radiju na koji ste došli, kako ste rekli, radi domaće atomsfere, kolača i glazbe. Prvo dvoje razumijemo, ali zar vam ne dosade silne Kemije, Bižuterije, Uzbune i slične pjesme za mase?

Vidim ja da ne slušate Narodni radio previše. Kužim to, jer i sama sam imala isto takvo mišljenje o Narodnom. Dok nisam došla. A zvali su me dugo. Danas mi je jasno zašto je Narodni najslušaniji radio u Hrvatskoj i presretna sam što sam dio njega! Da, imamo sve te silne „pjesme za mase“ kako kažete. Ali, danas su na mojoj playlisti i Laufer i Let 3, i Elemental, Massimo… recimo. Hoću reći, Hrvatska ima odličnu domaću glazbu. Domaću, ne narodnu. Prebacite frekvenciju koji put, brzo ćete je memorirati.

 

Navodno ste od malih nogu htjeli biti voditeljica. Pošto djeca često mjenjaju svoje želje, što je najluđe što ste poželjeli biti?

 Voditeljica!!! (smijeh)Raditi javni posao u zemlji poput naše stvarno je ludo!

 

Često ste po medijima  koji stalno izvještavaju o vašim ljubavnim statusima. Smeta li vas što mediji prate svaku vašu vezu ili to sve shvaćate kao kompliment, jer javnost očigledno želi znati jeste li slobodni ili ne?

Ne smeta me, s vremenom me to počelo i zabavljati. Jedino mi je pomalo ‘šteta’ što svi drugi s nekim odu na kavu… i ako vide da im ta osoba ne odgovara, na nju se zaboravlja… Kod mene je drukčiji slučaj – odem na kavu, dvije i odmah sam u vezi koja se onda svako malo vadi iz arhive. Srećom, zadnjih sam godinu dana ponovno u sretnoj i stabilnoj vezi pa se više nema o čemu pisati.

 

Pritišću li vas roditelji – kad će svadba?

Nimalo! Oni imaju odgovor na to pitanje…

 

Za vašeg partnera u Plesu sa zvijezdama, Roberta Schubert,a ste svojevremeno rekli da je jedini muškarac kojem dopuštate da vas vodi. Znači li to da vi u vezi volite „nositi hlače“ i držati uzde?

Ne, to samo znači da su moji dosadašnji muškarci nosili krivi broj hlača (smijeh).

 

Često pričate o svojoj nećakinji. Mislite li da ćete biti dobra majka? I čemu ćete prvo naučiti svoju djecu?

U svjetlu nedavnih prepucavanja oko referenduma, prvo ću ih naučiti da su tolerancija, ljubav, blagost i pravo na jednakost u različitosti temelj prosperitetnog, modernog društva u kojem zaslužuju živjeti.

 

Kakvi ste nakon prekida? Sjedite li u pidžami na kauču, gledate Dnevnik Bridget Jones i tješite se sladoledom?

Ne, upravo suprotno. Izvrćem cijeli svijet naglavačke da dotjeram stvari do kraja. A kad mi to uspije, mirna sam.

 

Nalazite se i na našoj listi najseksi Hrvatica i već ste dobili veliki broj glasova. Smatrate li se seks simbolom?

Jesam li? Hvalaaa. A tko vodi? Ko vodi? (Smijeh)

 

Izjavili ste da bi se slikali nagi ali samo za vlastitu kolekciju. Ne mislite li da je to ipak malo sebično? Zašto ljepotu sebično zadržavati samo za sebe?

Zato što je ljepota u očima onoga koji gleda. A dobro vidjeti može samo onaj tko nam je – blizu. Možemo zaključiti: uopće nisam sebična. Samo to dijelim s – onim pravim.

 

Jeste li se ikada susreli s nemoralnom ponudom? I ako jeste, kada ste je odbili jeste li bili dragi i fini kao i uvijek, ili ste mu zalili piće u lice?

„Dragi i fini kao uvijek“. Srećom pa mi niste uputili nešto nemoralno. Vidjeli bi vi ovo „dragi i fini“…

 

Jedan redovni čitatelj našeg portala je bacio oko na finalistkinju Miss Kult Doris Šebestijan koja mu se jako sviđa, ali ne zna kako joj prići jer misli da je prelijepa za njega (iako je i on faca). Možete li mu pomoći savjetom?

‘Just do it’. Bez puno razmišljanja, zbrajanja i oduzimanja. Ako postupiš onako kako ti feeling unutra govori, ne možeš pogriješiti.

 

Za kraj, je li ovo bio jedan od ležernijih intervjua koji ste napravili? Ako jest onda ste nam uljepšali dan! 

Bome da, hvala vam! A ne samo to, vidim da ste me dobro proučili. Da se boooooojim? (smijeh)

 

Foto: Marko Zirdum za RTL

 

tatjanajuric

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments