12 stvari o cicama koje niste znali

0

Sigurno smo da se smatrate stručnjacima za ženske grudi, ali znate li baš sve?

 

1. NAJVEĆE UMJETNE CICE SU OPSEGA 170 CM!

Prema Guinnessovoj knjizi rekorda, vlasnica najvećih umjetnih cica je brazilska porno glumica koja živi i „radi“ u Houstonu Sheyla Almeida Hershey. Nakon devet plastičnih operacija uspjela je doseći opseg prsa od 170 cm! U njene grudi „stavljene“ su gotovo četiri litre silikona!!! Najveće prirodne cice ima Norma Stitz.

 

2. POSTOJI ORGANIZACIJA ZA PRAVO ŽENA DA BUDU U TOPLESU

GoTopless.org je američka organizacija koja se bori za prava žena da, kao muškarci, idu golih prsa. Često protestiraju u toplesu ne bi li ostvarili jednaka prava kao muškarci.

 

3. LIJEVA CICA JE OBIČNO VEĆA OD DESNE

Ne postoje potpuno indetične cice, a najčešće je lijeva ta koja je veća. Međutim, razlike su obično toliko sitne da se neće ni primjetiti. i bradavice često znaju biti različite, od veličine do pravca u kojem „strše“.

 

4. CICE SU PRVO ŠTO MUŠKARCI PRIMJETE NA ŽENAMA

Ovo nije nikakva novost, svi to znamo samo se pokušavamo izvući tvrdeći da prvo primjetimo oči. Istraživanja na Victoria University of Wellington su to potvrdila, a dokazano je da se na promatranje cica potroši više vremena nego na bilo koji drugi dio tijela. Nije to ni loše s obzirom da je drugo istraživanje ustvrdilo da samo minut „buljenja“ u ženske grudi dnevno produžuje život za čak pet godina!

 

5. I MUŠKARCI MOGU DOJITI!
Dobro, ne baš, ali i muške cice su u stanju proizvoditi mlijeko, ali se to događa samo kao posljedica hormonalnih poremećaja zbog npr. liječenja tumora.

 

6. BRITANKE IMAJU NAJVEĆE GRUDI U EUROPI

Mi ih najčešće smatramo ružnim ali ako ništa drugo barem polovica žena nosi D košarice! Dankinje slijede odmah iza njih, a Nizozemke su treće. Talijanke imaju najmanje cice među Europljankama.

 

7. SVAKA CICA PROSJEČNO TEŽI POLA KILOGRAMA

Eto, i to se mjerilo, pa se ustvrdilo da u prosjeku svaka cica teži oko pola kilograma, odnosno svaka djevojka ili žena na svojim cicama dobija kilogram težine.

 

8. CICE SE DEBLJALJU

U 20-tim sve još uvijek lijepo stoji, međutim kako vrijeme idce, i cice se kao i sve ostalo počnu debljati. A kako je sve veća težina gravitacija počne činiti svoje!

 

9. UGRADNJA SILIKONA POVEĆAVA MOGUĆNOST SAMOUBOJSTVA

Vjerovali ili ne, povećanje grudi silikonskim implatantima ne donosi ženama sreću već povećava mogućnost samoubojstva! Tako su barem pokazala istraživanja, ali se na pitanje zašto je to tako još uvijek nema odgovor.

 

10. SILIKONI VAM MOGU SPASITI ŽIVOT

Ali koliko povećavaju mogućnost samoubojstva silikoni vam mogu spasiti život. Pripadnica izraelske vojske stradala je u topničkom napadu Hezbollaha, ali su joj život spasili silikoni koji su zaustavili šrapnel koji bi joj inače probio srce!

 

11. POVEĆANJE GRUDI JE NAJČEŠĆI PLASTIČNI ZAHVAT

Broj operacija povećanja grudi je veći od liposukcija i utezanja kože zajedno! A broj povećanja grudi iz godine u godinu dodatno raste.

 

12. U KINI MOŽETE STUDIRATI IZRADU GRUDNJAKA

U Hong Kongu možete na Hong Kong  Polytechnic University studirati izradu grudnjaka. Nedavno je prva generacija diplomanata izložila svoje radove.

 

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

46 zanimljivosti o meni

Trenutno sam u krevetu (pogledaj točku 17) pa ovaj put samo nekoliko natuknica o meni   1. Ne pijem kavu. Ne pušim cigarete. Ne pijem ...