11 modnih smrtnih grijeha koje si ne smijete dopustiti

0

Muškarci si neke stvari u odjeći i obući jednostavno nikad ne bi smjeli dopustiti. Pa ipak često svjedočimo kombinacijama koje uzrokuju mučninu.

1. Kratke cargo hlače. Ove hlače, koje su vrlo popularne u ljetnim danima, ne čine vam uslugu. Izgledaju aljkavo i upropaštavaju siluetu vaših nogu.

2. Košulja izvan hlača na svečanom događaju. Kad idete na neki svečani ili polusvečani događaj ne biste si smjeli dopustiti da vam košulja nemarno visi preko hlača. Najmanje što možete učiniti je da je ugurate unutra.

3. Sandale s čarapama. Vrlo jednostavno – niste sandale bez čarapa ili nosite čarape s nekom drugom obućom. Isto vrijedi za natikače.

4. Etiketa na rukavu sakoa. Nevjerojatno je da to uopće moramo objašnjavati, ali onu etiketu na rukavu odijela trebate skinuti, a ne ponosno čuvati.

5. Naramenice + remen. Ovi predmeti rade isti posao – drže vam hlače gore. Ne trebaju vam i naramenice i remen u isto vrijeme. Odaberite jedno.

6. Blještava “košulja za van”. Neki muškarci imaju posebno upadljive košulje šarenih uzoraka za noćne izlaske. Bilo bi bolje da ih se riješe i nabave nešto smirenije.

7. Fedora. Fedore se nikad neće vratiti u modu. Nemojte ih nositi ako želite da vas ljudi shvate ozbiljno. Odrastite.

8. Bijele čarape. Bijele čarape nosite jedino za sportske aktivnosti. U ostalim situacijama izgledat ćete kao da vam odjeću i dalje bira majka.

9. Uglate cipele. Cipele s četvrtastim vrhovima ne laskaju vašim nogama, koje u njima izgledaju kabasto i ogromno. Odbacite ih i kupite normalne, zaobljene cipele.

10. Otmjene košulje uvučene u traperice. S ovom kombinacijom nije jasno jeste li odijenuti za svečanu priliku ili ležerno.

11. Kombinacija košulje i kravate iz robne kuće. Na nekim mjestima prodaju se uparene košulje i kravate za muškarce koji ne znaju kako ih sami kombinirati. Boja košulje najčešće se nalazi i na kravati pa izgleda malo predominantno, a i boje ovih predmeta same po sebi najčešće nisu pretjerano lijepe.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Urbane legende horror filmova

Neke horror filmove su pratile urbane legende u koje mnogi još i danas, u nekim slučajevima i 40 godina kasnije, vjeruju   „Cijelu slučaj je ...