10 stvari koje muškarci rade a žene obožavaju

0

Iako su muškarci “jači” spol i često misle da će ih žene voljeti jedino kada pokazuju svoju snagu, to baš i nije tako

 

Žene često navode ono što ne vole kod muškaraca i neće baš često priznati da postoje stvari koje obožavaju. No, one ipak postoje.Iako su “jači” spol i često misle da će ih žene voljeti jedino kada pokazuju svoju snagu, to baš i nije tako.

Ovo je deset stvari koje muškarci rade, a žene ih jednostavno obožavaju:

1. Kada smo socijalno nespretni. Žene ne očekuju od muškaraca da bude kao Faca iz Seksa i grada ili Casanova, stoga ne brinite kada ih želite zapitati za broj telefona. I rečenica poput: “Dakle, mislim da si, hmm, stvarno super i možda bismo mogli, znaš, vidjeti se nekad”, oborit će većinu žena s nogu.

2. Kada odlutamo dok buljimo u ženu. Koliko puta vam se dogodilo da ste se zagledali u djevojku koja vam se sviđa i da ste je nastavili gledati i nakon što je ona primijetila da je gledate, a da toga niste bili ni svjesni. Djevojka vam se tada mora nasmijati, htjela ona to ili ne. I većini žena to je zapravo simpatično.

3. Kada slučajno iznesemo neki impresivni podatak. Inteligentni muškarci neodoljivo su privlačni, a kada sasvim slučajno kažete neki zanimljivi podatak, svaka će žena pasti na to. Nitko ne voli ”pametovanje” cijelo vrijeme, ali ponekad svaka žena voli čuti zanimljivu povijesnu ili znanstvenu činjenicu za koju možda nije znala.

4. Kada smo opsjednuti nečime. Žene vole kada muškarca nešto posebno zanima i vole mu postavljati pitanja o tome, bilo da je riječ o njegovoj omiljenoj nogometnoj momčadi, knjizi ili ribolovu.

5. Kada držimo dijete. Ako ste u vezi i još nemate dijete, svaka će žena nakon što vas vidi s bebom u rukama poželjeti imati vaše dijete.

6. Kada se “slučajno” utegnemo za fotografiranje. Kao što žene žele dobro izgledati na fotografiji, isto je tako i s muškarcima. Samo što oni to drže u tajnosti. No, svaki put kad čvrsto stanete, napnete prsa i pravite se da vam je ta poza prirodna, ne brinite… Žene znaju da pozirate i to im je baš slatko.

7. Odnos s najboljim prijateljem. Ništa nije ljepše od muškarca koji ima najboljeg prijatelja, sve dijeli s njim, i to ne skriva od svijeta.

8. Kada pustimo bradu da sakrijemo ”baby-face”. Ženama je slatko kada muškarci koji izgledaju jako mladenački puste bradu da bi izgledali muževnije.

9. Kada ne znamo plesati ili pjevati, a to ipak radimo. Ženama nije bitno znate li plesati ili pjevati, bitno im je da se trudite i zabavljate ih.

10. Kad je humor dvosmislen. Vjerovali ili ne, postoje žene koje vole kada ne znaju šali li se muškarac s njima ili ozbiljno misli ono što kaže.

About author

Večernji

Prvi portal neke novinske kuće u Hrvatskoj stavlja naglasak na kvalitetu tekstova, točnost i pouzdanost informacija. Kliknite vecernji.hr!

No comments