10 razloga zašto je nezgodno hodati s izuzetno atraktivnom djevojkom

1

Biti s izuzetno atraktivnom djevojkom je san svakog muškarca, ali takva veza donosi i neke stvari s kojima se većina muškaraca ipak ne može nositi

 

1. Ne sviđa vam se što je svatko želi u krevetu. Koliko puta ste primijetili seksi djevojku i promislili se kako bi je voljeli odvući u krevet? Sad zamislite kako je to kada netko misli o vašoj djevojci, i još gore dok je ona s vama.

2. Često ste na rubu tučnjave. Nažalost, svijet je prepun kretena, pa neki neće ostati samo na mislima već će se otvoreno nabacivati vašoj djevojci i to pred vama. Na vama je kako ćete reagirati, ali kod nekih niti najciviliziraniji pokušaji urazumljavanja ne uspijevaju.

3. Ljudi pretpostavljaju da je s vama radi novca. Učestalo je mišljenje da su lijepe žene sponzoruše bez previše inteligencije, kao i da se hvataju samo muškaraca sa dubokim džepom. Bez obzira koliko dubok bio vaš džep, mnogi će misliti da je ona s vama samo radi novca.

4. Nitko vas ne primjećuje u njezinom društvu. Prelijepe djevojke jednostavno privlače poglede, i znate to i sami jer ste se tko zna koliko puta i vi okretali za zgodnim djevojkama. Ne gledaju samo muškarci, nego i žene, a to znači da vas u njezinom društvu baš nitko neće doživljavati.

5. Nesigurni ste. Zamislite da vas u toku večeri salijeće doslovno „čopor“ djevojaka – jeste li sigurni da bi odoljeli? Upravo zato ćete se pitati možete li njoj vjerovati kada izađe van s prijateljicama, jer ćete znati da joj se nabacuje gotovo pa svaki muškarac na kojeg naiđe.

6. Ne znate možete li joj vjerovati. Što se dogodilo za vrijeme izlaska s prijateljicama? Ona kaže da nije ništa, ali skriva li što od vas. Zašto je bila na kavi s muškarcem za kojeg tvrde da su samo prijatelji. Je li joj on samo prijatelj? Možete li joj vjerovati?

7. Izjeda vas ljubomora. Ukoliko imate imalo problema s povjerenjem u vašu djevojku, ili samopouzdanjem, ljubomora će vam predstavljati veliki problem. Kada god bude pričala s nekim muškarcem, kada god joj se netko smiješi, kada god se netko okrene za njom… Jeste li psihički spremni za to?

8. Lako manipulira s vama. Naravno da neće svaka lijepa djevojka manipulirati svojim muškarcem, ali ako bude što htjela ostvariti koristit će svoj izgled. I iskoristit će ga uspješno, jer lijepim djevojkama se otvaraju vrata na koja god pokucaju.

9. Njezin ego može biti problem. Djevojka koja je naučila da joj se baš na račun izgleda otvaraju sva vrata, i koja cijeli život privlači pažnju i sluša kako je lijepa jednostavno mora znati da jest lijepa. A kod nekih djevojaka to zna dovesti da su joj ljepota i veličina ega proporcionalni.

10. Možete s njom biti iz pogrešnih razloga. Lako je prekinuti sa nekom djevojkom za koju ste sigurni da ćete kad-tad naći bolju, ali mnogi muškarci teško mogu ostaviti žensku koja je zgodna, jer se jednostavno žele hvaliti zgodnom djevojkom, bez obzira koliko sretni bili u takvoj vezi.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

1 comment

Post a new comment