10 novih serija koje bi trebali pratiti u 2015.

0

Ove godine s prikazivanjem počinju neke vrlo zanimljive serije na koje bi trebali obratiti pozornost

 

„Saul Goodman je definitivno bio jedan od najboljih likova iz fenomenalne Breaking Bad serije, a sada ćemo ga gledati u još većoj količini“

 

1bettercallsaul2

BETTER CALL SAUL

O čemu se radi? Bob Odenkirk se vraća kao brlbljavi odvjetnik Saul Goodman iz Breaking Bada, a radnja se događa prije događanja iz Breaking Bada te nam objašnjava kako je Saul postao onakav kakvim ga znamo.

Zašto gledati? Saul Goodman je definitivno bio jedan od najboljih likova iz fenomenalne Breaking Bad serije, a sada ćemo ga gledati u još većoj količini. Kada se uzme u obzir da je i sam Vince Gilligan dao zeleno svjetlo, sigurni smo da nas čeka fantastična serija.

 

2waywardpine

WAYWARD PINES

O čemu se radi? Tajni agent, u potrazi za dva nestala agenta, se nakon nesreće budi u idiličnom mjestu Wayward Pines u Ohiu. Međutim, brzo shvaća da mjesto i nije toliko idilično te da iz njega možda nikada neće izaći živ.

Zašto gledati? Twin Peaks je, ako nas pitate, jedna od najboljih TV serija svih vremena, a ova serija u traileru atmosferom tako podsjeća na neponovljivu atmosferu iz legendarne Lynchove serije. Malo idilično mjesto koje skriva tajne… Iza svega stoji M. Night Shyamalan kojemu bi ovo mogao biti povratnički projekt!

 

3agentcarter

AGENT CARTER

O čemu se radi? Smještena u 1946. godinu dobro nam poznata agentica SSR-a (prethodnica S.H.I.E.L.D.-a) Peggy Carter, jedina žena među muškarcima, mora istovremeno pomagati i Howardu Starku (Tonyjevom ocu)

Zašto gledati? Marvel u posljednje vrijeme jednostavno ne zna napraviti pogrešan korak, i iako nije bilo potrebe širenja ja još jedan lik, agentica Carter je ipak pravo osvježenje, te ju je užitak gledati kako praši tur!

 

4battlecreek

BATTLE CREEK

O čemu se radi? Par potpuno različitih likova, policajac i FBI agent, moraju riješavati slučajeve u gradiću Battle Creek u Michiganu. Ali, kako policijska postaja nema budget kakav imaju veće stanice, dva će se muškarca morati snalaziti na različite načine kako bi riješila zločine.

Zašto gledati? Buddy-buddy serije i filmovi o policjacima koji se međusobno u početku ne slažu su već viđeni tisućama puta, ali ova serija ima nešto zbog čega je ne možemo dočkeati – Vincea Gilligana. Ako ste slučajno neupućeni (zar ste toliko neupućeni?) riječ je u čovjeku koji je osmislio Breaking Bad!

 

5freshoff

FRESH OFF THE BOAT

O čemu se radi? Bazirana djelomično na memoarima chefa Eddiea Huanga, humoristična serija donosi priču  o obitelji Vijetnamaca koji dolaze sredinom 90-tih u Orlando kako bi otvorili kaubojski restaurant!?

Zašto gledati? Nakon zgloglasniog Intvervjua Randall Park se vraća s još jednom ulogom „kosookog“, a priča pričana iz prvog lica mladog Eddiea podsjeća na azijsku verziju Svi mrze Chrisa. Fresh off the boat ima potencijala biti jedna od boljih humorističnih serija u posljednje vrijeme.

 

6manseeking

MAN SEEKING WOMAN

O čemu se radi? Josh je muškarac u kasnim 20-tim koji radi ono što rade svi muškarci u kasnim 20-tim – izlaze vani u nadi da će pronaći srodnu dušu s kojom će provesti ostatak života. Ali Kupidova strijela rijetko pogađa, pa Josh najčešće završi povrijeđenog srca.

Zašto gledati? Traileri su bili izvrsni, prve epizode također, i sve upućuje na to da je pred nama fenomenalna humoristična serija s kojom se većina muškaraca može poistovjetiti. Vjerujte nam kada vam kažemo da nitko još nije prikazao veze na ovako originalan način.

 

7fprtitude

FORTITUDE

O čemu se radi? Brutalno i šokantno ubojstvo uzbuni grad na Artiku, a kao pomoć u rješavanju slučaja stižu dva britanska detektiva.

Zašto gledati? Serije poput The Killing i Borgen, ili filmovi poput The Girl With The Dragon Tattoo uvijek će privlačiti našu pozornost, a kada se sve smjesti u zabačeno arktičko područje iz kojeg nema bijega sve dobiva jednu još bolju i zanimljiviju dimenziju.

 

8lastmen

THE LAST MAN ON EARTH

O čemu se radi? U postapokaliptičnom svijetu 2022. godine Phil Miller kreće u putovanje praznom Zemljom u potrazi za eventualnim preživjelim ljudima poput njega.

Zašto gledati? Suprotno prema onome što bi zaključili iz radnje serija nije Sf već humoristična! Dovoljno je reći da ju je kreirali tvorci Lego filma i 22 Jump Streeta, a obavezno bacite pogled i na trailer!

 

9daredevill

DAREDEVIL

O čemu se radi? Slijepi odvjetnik odlučuje obući kostim superjunaka i iskorstiti svoja ostala razvijena osjetila i sposobnosti iskoristiti za borbu protiv kriminala.

Zašto gledati? Marvel ne misli posustati, a nakon što su Ben Affleck i ekipa od zemlju zakopali potencijalnu filmsku ekipu Marvel se odlučio na manji rizik – tv seriju. Ako je suditi po dosadašnjim Marvelovim TV rezultatima, daredavil bi trebao biti uspješan, te bi ujedno trebao pokrenuti i novi universum unutar Marvelova univerzuma – Defenders.

 

10westworld

WESTWORLD

O čemu se radi? U budućnosti će postojati tematski parkovi u kojima će roboti pružati 100% ugođaj prave stvari, poput Westworlda u kojem će se posjetitelji moći okušati kao kauboji. Ali, nakon pada sustava, roboti kauboji ostanu bez nadzora te počnu terorizirati posjetitelje.

Zašto gledati? Ako vam sve ovo miriše na Jurski park, dobro vam miriše, jer je Westworld bio film iz 1973. godine koji je režirao Michael Chricton, čovjek koji je napisao Jurski park i mnoge druge zanimljive knjige. Radnja više nego dovoljno zanimljiva da nam privuče pažnju.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments