10 njenih seksualnih maštarija

0

Žene isto maštaju o sexu kao i muškarci a mi vam donosimo 10 njihovih najčešćih seksualnih maštarija

 

„Jedna od najčešćih fantazija žena je da je pribijete za krevet, koljenom razdvajajući njezine noge, povlačeći joj kosu dok joj zubima grizete rame i vrat…“

 

ONA KAO DOMINA

Žene vole snažne muškarce koji će ih podići i u snažnom zagrljaju odnjeti u krevet. Koliko god ovo bilo opće poznato iznenadili bi se koliko žena želi imati tog snažnog muškarca kao svog roba. Cijeli scenarij se vrti oko toga da joj taj rob ljubi cijelo tijelo, ispunjava joj sve želje i moli za njezinu pažnju. Zašto? Zato što ona muškarca drži pod kontrolom a od njega dobija potpunu pozornost. Što više neka žena može poželjeti?

 

ONA KAO ROBINJA

Iako je, nažalost, matroseksualaca sve više, žene još uvijek vole muškarce koji imaju dovoljno testosterona. Jedna od najčešćih fantazija žena je da je pribijete za krevet, koljenom razdvajajući njezine noge, povlačeći joj kosu dok joj zubima grizete rame i vrat… Ona želi biti posjedovana, ali samo u krevetu. Ova maštarija je dobitna kombinacija za nju jer uživa u svojoj seksualnosti ali kako se to događa samo u krevetu, ne ponižava ženski rod.

 

UČENICA

Zna se koliko muškaraca se pali na curu u školskoj uniformi. Ali ono što muškarci ne znaju da i dosta žena želi tako paradirati pred svojim muškarcem! O da, žene vole izgledati sexy u bijelim košuljama i kockastim minicama. Mnoge od njih žele ići i dalje pa maštaju o tome da su one zločeste školarke koje zaslužuju šibanje po guzi! Da, da, dobro ste pročitali, veliki broj žena voli biti kažnjen udarcima po guzi. Naravno, ne prejako!

 

SEX SA NEPOZNATIM MUŠKARCEM

Malo koja djevojka će priznati da joj je ova maštarija napeta ali istraživanja su pokazala da upravo ovo spada u Top 10 seksulanih maštarija žena. Žene vole maštati o onome što je zabranjeno voće a što je zabranjenije od sexa na jednu noć sa nepoznatim muškarcem. Ideja kako upoznaje zgodnog visokog tamnokosog muškarca u kafiću koji je odvlači za ruku u wc na brzinski vrući sex je nešto o čemu sanja dosta žena.

 

TROJAC SA ŽENOM

U ove dane je sasvim normalno da hetero žena mašta o sexu sa drugom ženom tako da ova i vaša maštarija može postati i stvarnost. Ali… uvijek postoji ali. Žene najčešće maštaju kako vi promatrate njih dvije u akciji te se nakon nekog vremena, kada vam ona to dozvoli, uključujete. I to samo sa njom, jer malo žena će podnjeti da vi dodirujete drugu djevojku, a na ovaj način onda dobija najbolje od oba spola.

 

TROJAC SA MUŠKARCEM

Žene jako često maštaju i o sexu sa dva zgodna muškarca i to isključivo hetero sklonosti. Zašto smo ovo istaknuli? Iako su žene otvorenije prema muškoj biseksualnosti nego muškrci, u ovom scenariju žele pažnju oba muškarca isključivo za sebe! Njezina maštarija može biti uobičajena, u kojoj se seksa s jednim dok drugog oralno zadovoljava, ali može biti i puno više kinky.

 

VOAJERIZAM

Nisu muškarci jedini koje uzbuđuje promatranje durgih osoba i parova, i žene često maštaju o tome. Bilo da je riječ o virenju kroz prozor susjeda, promatranje para u parku ili čak otvoreno promatranje nekog para u akciji, žene u tome prilično uživaju. Ovaj način joj omogućuje da bude kinky bez da „uprlja ruke“.

 

PRISILA

Iznenađujuće velik je postotak žena koje sanjaju o scenariju silovanja. Da se odmah razumijemo, ovdje ne mislimo doslovno da cure žele biti silovane, nego se vole toga igrati ali da, naravno, sve drže po kontrolom. Žene najčešće maštaju kako im se približavate sa leđa, bacate je na pod, trgate odjeću i nakon toga imate vrući sex u kojem one uživaju.

 

EGZIBICIONIZAM

Koliko vole promatrati, djevojke toliko žele biti i promatrane. Vjerojatno nema žene koja nije imala sex na nakom javnom mjestu. Pri tome ne moraju biti promatrane ali sama činjenica da postoji mogućnost da ih netko uhvati na djelu kod žena postiže efekt. Čak i više nego kod muškaraca. Nemojte se iznenaditi ako vam reče da želi da vas promatra druga osoba.

 

PRIVATNI STRIPTIZ

Iako se žene ne žele skidati u javnosti ipak to žele učiniti unutar četiri zida samo za vas. Većina žena mašta o privatnom plesu u krilu kojeg izvodi svom muškarcu. Zašto? Zato što će joj vaš užitak i napaljenost biti potvrda da je atraktivna, a vaša erekcija će joj dati do znanja da vas drži pod kontrolom – ubojita kombinacija o kojoj sanja svaka žena.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

10 avanturista modernog doba

Obilazili su svijet pješice, penjali se na Mount Everest, pedalirali preko oceana i prepješačili cijeli Antartik – oni su pravi avanturisti koji ne poznaju strah ...