10 najvrućih spotova svih vremena

0

Koga briga kako zvuči pjesma kada gledaš ovako vrući videospot

 

10. DESTINATION CALABRIA

Alex Gaudino

Klonirana sexy mačka svira kao cijela limena glazba. Treskanje fenomenalnom guzom, tangice, lizanje trube, osvježavanje vodom… tko bi nabrojao sve sexy dijelove.

Najbolji dio: Lagani spanking po guzi (2:14)

 

9. THESE BOOTS

Jessica Simpson

Jessica Simpson možda ima inteligenciju veličine prosječnog pimpeka u Hrvata ali je zato diplomirala seksepil u vrućim hlačicama i bikiniju. Film iz kojega potječe spot, gledan je samo radi nje.

Najbolji dio: Jessica u bikiniju pere automobil (3:16)

 

8. I JUST DON’T KNOW WHAT TO DO WITH MYSELF

The White Stripes

Kako i cura bez cica može biti užasno sexy pokazala je Kate Moss u ovom crno – bijelom spotu. Možda nije jedna od najljepših manekenki ali definitivno zna jebozovno plesati uz šipku!

Najbolji dio: Kate počinje svoj sexy ples uz šipku (1:41)

 

7. EROTICA

Madonna

Zamislite scenu u kojoj Madonna cijela u koži kao S/M domina s lancima i bičem u ruci dominira nad zgodnim djevojkama. Ma što zamišljati, pogledajte ovaj spot i bit ćete više nego zadovoljni.

Najbolji dio: Madonna u akciji sa Naomi (1:42)

 

6. HUSTLER

Simian Mobile Disco

Djevojke sjede u krug i igraju se pokvarenog telefona. Ali ono što je počelo kao bezazlena akcija uskoro postaje prava lezbijska orgija. Cooool. Prava ideja za naše čitateljice.

Najbolji dio: Kada shvatimo da sve nije samo igra pokvarenog telefona (1:40)

 

5. JUSTIFY MY LOVE

Madonna

Jedan od prvih spotova zabranjenih na MTV-u. Ljubiti se s drugom djevojkom dok tip promatra i danas je nešto što napaljuje a ovaj spot je snimljen početkom 90-tih!

Najbolji dio: Madonna u crnom rublju s halterima i čarapama trlja se o zid u hotelskom hodniku (0:57)

 

4. STACY’S MOM

Fountains Of Wayne

Rachel Hunter nas je podsjetila zašto smo ludi za zgodnim MILF-ačama. Iako se u spotu kćer trudi zavoditi svoje vršnjake, oni oči i pamet gube za prekrasnom mamom. Uh, kako je žena prezgodna.

Najbolji dio: Mama u lateksu i ples na stolu (2:38)

 

3. SATISFACTION

Benny Benassi

Nismo ni znali da zabijanje čavala, bušenje i brušenje može biti tako sexy. A da može pokazale su nam ubersexy cure koje kao da su izašle iz Stihlovih kalendara. Benassi stvarno ima nos za sexy cure!

Nabolji dio: U ritmu pneumatičke bušilice curama veselo skakuću masivne cice (1:56)

 

2. WHO’S YOUR DADDY?

Benny Benassi

Dovoljno je reći da je ovaj spot napravljen kao pratnja pornićima iz 70-tih. Polugolih, pa čak i golih, djevojaka na izvoz a svaka uzdiše „You’re my daddy!“. Nekako su nam posebno uz prekrasnu plavooku crnku proradili očinski osjećaji!

Najbolji dio: Crnka konačno skida gaćice i ostaje u Evinom kostimu (2:35) ali ovo možete vidjeti samo u necenzuriranoj verziji koja nije dostupna na Youtubeu.

 

1. CALL ON ME

Eric Prydz

Može li biti išta bolje od prekrasnih ženskih sa savršenim tijelom koje se rastežu na aerobicu? Čisto sumnjamo pogotovo kada ni do dan-danas nismo vidjeli više savršenih guza na jednom mjestu!

Najbolji dio: Naj push-upovi u povijesti aerobica (1:19)

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments