10 najseksipilnijih žena iznad 50 godina

0

Ove žene jednostavno ne žele ostariti, a neke od njih su čak i seksipilnije sada nego prije 20-tak godina!

 

SPOMENIMO I…

Michelle Pfeiffer, Heather Locklear, Sahron Stone, Julianne Moore, Sheryl Crow, Diane Lane, Famke Janssen… Sve one izgledaju odlično, i iako su nijanse odlučivale, na listi je bilo mjesta za samo njih 10.

 

KrisJenner

10. KRIS JENNER

Godine: 59

Možemo o njoj misliti što god hoćemo, i neizbrisiva je činjenica da se mama Kardashian „šlepa“ na račun svojih kćeri i Kiminog reality showa, ali je isto tako neosporivo da izgleda odlično za svoje godine. Da, i kozmetički zahvati su odigrali ulogu, ali svejedno…

 

RaquelWelch

9. RAQUEL WELCH

Godine: 74

Jedna od najseksipilnijih žena koje su ikada hodale ovim svijetom jednostavno odbija ostariti. Naravno, u tom cilju joj pomažu brojni kozmetički zahvati, ali svejedno u slučaju Welch sve to još uvijek ne izgleda (toliko) neprirodno.

 

168900509DZ028_The_New_Dram

8. VANESSA WILLIAMS

Godine: 52

Prva Afroamerikanka koja je postala Miss SAD-a (iako joj je titula naknadno dignuta zbog slika golotinje koje su tada iscurile u javnost), je piste i naslovnice zamijenila filmskim i TV ulogama, a da odlično izgleda i u ozbiljnijim godinama pokazala nam je i u Kućanicama.

 

461743181GD119_19th_Annual_

7. SANDRA BULLOCK

Godine: 50

Američka glumica je uvijek bila slatkica, djevojka iz susjedstva koju bi svaka majka za nevjestu. Ali, kako godine idu i Bullock postaje ozbiljnija tako i njezin seksipil sve više izlazi na vidjelo. A kraljica romantičnih komedija se definitivno odlično nosi s godinama.

 

KimBasinger50

6. KIM BASINGER

Godine: 61

Svoju titulu skes simbola Kim Basinger je zacementirala ulogom u filmu Devet i pol tjedana. Seksi plavuša od tada nije prestala osvajati srca muškaraca, nije stala ni danas u 60-tim, a da je i MILF simbol pokazala je još u 8 milja.

 

courteneycox50

5. COURTENEY COX

Godine: 51

Najpoznatija kao Monica Geller, Coruteney smo mogli gledati i u još nekim serijama i filmovima. Iako je i tada bila zgodna, nekako nam je baš kao MILF postala posebno privlačna. Možda zbog prikladne uloge u Cougar Town?

 

ChristieBrinkley

4. CHRISTIE BRINKLEY

Godine: 61

Po mnogima jedna od najljepših žena svih vremena, izgleda fenomenalno i u svojim 60-tim. Višestruka naslovnica Sports Illustrateda, djevojka koja je krasila naslovnice preko 500 magazina (uključujući i Playboy) jednostavno kao da ne stari…

 

KathyIreland

3. KATHY IRELAND

Godine: 52

Tijekom 80-tih i 90-tih bila je jedan od supermodela koji su vladali pistama, a danas je uspješna poslovna žena i jedan od najbogatijih bivših modela. Za Kathy Ireland se slobodno može reći da izgleda atraktivno gotovo kao i u najboljim danima.

 

MacPherson50

2. ELLE MACPHEARSON

Godine: 51

Australski model je bila fascinantna na vrhuncu karijere, a jednako je fascinanta i danas. Poznata pod nadimkom „The Body“, zbog rekordnih pet naslovnica Sports Illustrateda, MacPherson se i danas može pohvaliti svojim tijelom!

 

MonicaBellucci

1. MONICA BELLUCCI

Godine: 50

Talijanska diva je poznata po svojoj prirodnoj ljepoti, a tu ljepotu nije izgubila niti proslavivši svoj 50. rođendan. Dapače, prelijepa Monica izgleda sve bolje i bolje. Izreka da je kao vino, s godinama sve bolja, se definitivno može upotrijebiti u njezinom slučaju.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Ferrari F12 Tour de France

Svega 799 komada će biti proizvedeno, a Ferrari je obećao poboljšanja na motoru i aerodinamici u usporedbi na standardnu F12 Berlinettu. Radi se o istom 6,3 ...