10 modnih savjeta Harveya Spectera

0

Ukoliko želite biti primijećeni i cijenjeni, morate držati do izgleda – stoga poslušajte ovih 10 savjeta ikone stila, Harveya Spectera

 

1. Trodijelno odijelo je za prave muškarce. Svatko može nositi obično odijelo, ali samo pravi muškarci nose trodijelno odijelo. Trodijelno odijelo (sako, hlače i prsluk) privlači pozornost i podiže muškarce na jedan sasvim novi nivo.

2. Posvetite pozornost kragni. Možda vam se čini kao nebitan detalj, ali kragna može imati veliki utjecaj na ukupan dojam. Kragna se treba slagati s oblikom vaše glave, pa stoga dobro proučite treba li vam široka ili uska kragna.

3. Kravata i čvor su također važni. Zaboravite uske kravate, one su za mlade muškarce koji se još traže u životu. Muškarci koji znaju što žele će uvijek izabrati širu kravatu, a kada je riječ o čvorovima, odnosno načinima vezivanja kravate postoji samo jedan izbor –Windsor.

4. Budite odvažni i izaberite pruge. Bijele pruge se vraćaju u modu, pogotovo na tamnijim odijelima. Ali, ukoliko niste toliko odvažni, izaberite npr. svijetlo plave pruge na tamno plavom odijelu!

5. Najdonje dugme na prsluku ostavite otkopčano. Harvey Specter preferira prsluke sa šest dugmadi, ali i pet će biti dovoljno ukoliko ste skladno građeni.

6. Sat puno govori. Sat je puno više od sredstva koje pokazuje koliko je sati. Pravi muškarci znaju koliko je sat važan modni detalj, i koliko je statusni simbol. Zaboravite digitalce i jeftine satove, investirajte u pravi sat kako bi svi znali da ste pravi muškarac.

7. Džepni rubac zaokružuje priču. Samo jedna sitnica, poptu džepnog rupca, dodaje na spektakularnosti vašeg odijela.

8. Zaboravite bradu. Brade su za boeme i muškarce koji nemaju jasne ciljeve u životu. Za prave muškarce koji „pucaju“ na visoko, postoji samo opcija svježe obrijanog lica.

9. Stav je šlag na torti. Možete nositi najbolje marke, ukomponirati sve savršeno, ali ukoliko odjeću ne nosite ponosno i svjesni svoje privlačnosti i svojih sposobnosti, sve pada u vodu.

10. Kroj je najvažnija stvar. Ništa, ali baš ništa, ne pobjeđuje savršeno skrojenu odjeću. pravi muškarci to znaju i zbog toga znaju koliko vrijedi dobar krojač!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments