Zenithov Elite od titanija

0

Jedan od najpoznatijih, i najkvalitetnijih, brendova satova Zenith je svoj 150. rođendan odlučio proslaviti i posebnom verzijom modela Elite Power Reserve napravljenom od titanija. Limitirano izdanje Elite Power Reserve Boutique, koje će biti proizvedeno u samo 50 primjeraka, dolazi s kućištem izrađenim od titanija, promjera 40 mm, te safirnim staklom s obje strane.

Sat pokreće automatski kalibar Elite 685 s 38 rubina, 50-satnom rezervom snage, utegom njihala ukrašenim ženevskim uzorkom i funkcijama sati, minuta, malih sekunda, datuma i pokazivača rezerve snage.

Rođendanski Elite Power Reserve, koji je vodootporan do 50 metara, dolazi s prikladnim plavim remenom od krokodilske kože.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Je li oralno zadovoljavanje – seks?

Istraživanje Instituta Kinsey je dalo zanimljive rezultate koje će svima koji šaraju dati opravdanje   Znanstvenici s Instituta Kinsey pozabavili su se definicijom seksa. Zanimalo ...