Želite li izgledati kao Viking?

0

Ukoliko želite izgraditi mišiće kao viking pratite ovaj fitness program

 

Posebnu hrabrost, odlučnost i fizičku spremu, treba imati da bi se krenulo na brojnijeg neprijatelja. Vikinzi, legendarni ratnici, su bili upravo takvi, i za njih pojam predaja jednostavno nije postojao. Ovi, kao od brda odvaljeni muškarci, su bili sinonim za hrabrost, preteče alfa muškaraca, a njihov život je prikazan u seriji Vikinzi koju vikendom možete pogledati na državnoj televiziji. Glavni lik serije je Ragnar Lothbrok, jedan od najvećih alfa muškaraca koji se se ikada pojavili na TV ekranima, i lik (bolje rečeno glumac koji ga igra – Travis Fimmel) koji je potpuno zaludio žene širom svijeta. Sigurni smo da ne postoji muškarac koji ne bi htio biti na njegovom mjestu!

Ali, zašto i vi ne bi isklesali svoje tijelo kao Fimmel, i postali građeni kao moćni Viking? Ukoliko budete pratili ovaj program vrlo brzo ćete izraditi svoje tijelo tako da nećete moći proći neprimjećeno kod žena!

Plan je slijedeći – vježbe radite u serijama, odmarajući se između serija do maksimalno dva minuta. Ukoliko ste početnik, odradite tri serije, ukoliko imate već nekog iskustva radite pet serija pojedinih vježbi, a ukoliko ste već profesionalac cilj je odraditi sedam serija svake vježbe. U početku se odmarajte dva minuta, ali sa ciljem da s vremenom odmor između serija smanjite na samo 30 sekundi (s odmorima do dva minuta između vježbi).

Ovaj program će raditi na vašim prsima, leđima, trbušnim mišićima, coreu, ramenima, bicepsima, tricepsima, nogama, ali i kardio-vaskularnom sustavu. Dakle, na svemu što vam je potrebno.

 

Vježbe:

1. Iskorak sa skokom (20 ponavljanja)

2. Skokovi iz čučnja (10 ponavljanja)

3. Jednonožni čučnjevi (10 ponavljanja)

4. Trbušnjaci sa simuliranjem udarcem (20 udaraca)

5. Trbušnjaci sa dodirom laktom koljena (10 ponavljanja)

6. Trbušni brisači (10 ponavljanja)

7. Triceps sklekovi (maksimalan broj koliko možete napraviti)

8. Simuliranje udaraca (40 udaraca)

9. Zgibovi (maksimalan broj koliko možete napraviti)

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

10 najvećih astronauta svih vremena

Hrabri piloti, pioniri putovanja u svemir, koji su riskirali svoj život za napredak čovječanstva   „Nakon što je 108 minuta proveo u orbiti 26-godišnji Gagarin ...