Zbog čega vas djevoke izbjegavaju?

0

Donosimo vam pet razloga zbog kojih će vas većina djevojaka zaobići u širokom luku

 

Čudite se što, unatoš tome što izgledate dobro, niste previše zanimljivi djevojkama? Možda razlog ne leži u vašem izgledu, nego u vašem trudu na „održavanju“. Djevojke ne vole nezainteresiranost za brigu o sebi, pa bi možda upravo u vašoj ljenosti na ovih pet stvari mogao ležati razlog tome što vas izbjegavaju.

 

PREVIŠE SE ZNOJITE

Dolazi nam ljeto pa bi pažnju itekako trebali obratiti na znojenje. Djevojkama nema ništa gore nego kad se ispod pazuha na košulji ili majici pojave znojni krugovi, ali to je još dobro prema smradu znoja koji se jednsotavno ne smije tolerirati. Malo sticka će uvijek pomoći, kao i odjeća od prirodnih materijala. Ujedno bi bilo dobro da barem skratite dlake ispod pazuha jer djevojke nikako ne vole vidjeti busen ispod ruka.

 

ŽUTI ZUBI

Ako ste tijekom tri godine pratili naš izbor za Miss Kult, sigurno ste primjetili da je osmijeh ono što većina djevojaka prvo primjeti na muškarcu. A lijepi široki osmijeh ne ide bez bijelih zuba. Briga o dentalnoj higijeni djevojkama najbolje daje odgovor koliko ćete se brinuti i o njoj, stoga pođite kod stomatologa i riješite se naslaga.

 

SPOJENE OBRVE

Zar je moguće da danas netko ima obrve kao Momčilo Krajišnik? Jedno je imati guste obrve, a drugo je imati spojenu gusjenicu. U današnje vrijeme to je jednostavno nedopustivo, pogotovo što je to itekako lako za riješiti. Sve što vam treba jest pinceta i dva minuta vremena tjedno. Stoga, riješite se nepotrebnih obrva što prije!

 

MASNA KOŽA

Većina nas je imala probleme s aknama u teenagerskim godinama, a riješavanje njih i nije bilo baš jednostavno. Kada muškarac uđe u 20-te problem s aknama nestaje, ali ne i problem s masnom kožom. Ipak, za razliku od akna, masnu kožu je dosta lakše riješiti – već samo umivanje dva puta dnevno može napraviti ogromnu razliku. A barem to nije teško.

 

PRETJERANA DLAKAVOST

Depilacija i muškarci sve više idu jedno s drugim. Naravno, ne treba pretjerivati i početi depilirati ruke i noge da bi bili bez iti jedne dlake na tijelu, ali djevojke preferiraju bezdlakava prsa, a pogotovo leđa bez dlaka! Ljuavni tepih više nije macho, stoga se riješite neželjenih dlaka bilo depilacijom ili brijanjem. U krajnjem slučaju dlake barem skratite.

 

banerfacebooklike

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Evolucija Batmobila kroz godine

Od 1966. godine, kada se u TV seriji prvi put pojavio, pa do danas, Batmobil se drastično promjenio!   „Burtonov Batmobil je i dan danas ...