Zašto žene vole gayeve?

0

Danas gotovo da ne postoji žena koja nema barem jednog gay muškarca za prijatelja, pitate li se zašto?

 

„Gay prijatelj je prijatelj u pravom smislu te riječi, prijatelj koji je odan, koji dobro izgleda i prati trendove, koji će uvijek dati iskreni savjeti i što je najvažnije – osoba koja sluša“

 

Gledajući filmove i serije posljednjih godina očigledno je da svaka djevojka i žena ima barem jednog gay prijatelja. Serije poput Seks i grada su najbolji primjer, ali iako je to samo serija, očigledno je da je stvarnost prilično slična. Situacija u Hrvatskoj je, naravno, nešto drukčija jer se je javno deklarirati kao homoseksualac i dalje opasnije nego hodati kroz minsko polje. Međutim, i kod nas se situacija mjenja, pa su i homoseksulaci postali sve češći i prihvaćeniji, pogotovo kod žena. Tako nam se nekada čini da su i kod nas homoseksulaci postali obavezni modni primjerak svake žene, baš poput skupocjene torbe i malenog psića. I iako sigurno ima žena koje na njih gledaju isključivo kao nešto što se odlično uklapa u njihov styling, dosta je veći broj onih kojih na homoseksualce gledaju kao prave najbolje prijatelje. Jeste li se ikada zapitali zašto je tako?

Prije svega, gay prijatelj nije žena koja lako može postati ljubomorna na prijateljicu. Gay prijatelj je prijatelj u pravom smislu te riječi, prijatelj koji je odan, koji dobro izgleda i prati trendove, koji će uvijek dati iskreni savjeti i što je najvažnije – osoba koja sluša. I sve to bez skrivenih motiva uvlačenja u gaćice! Dakle, gay osobe su većina onoga što muškarci ne rade!

Analizirajući odnos žene i gay prijatelja, dolazimo do zaključka da od gayeva možemo puno toga i naučiti. Pitate li se što to?

Počnimo od odjevanja. Kada ste vidjeli gaya koji nema smisla za modu? Gay muškarci imaju nevjerojatno visok modni IQ, što je još jedan razlog zašto ih žene vole. Gayevi će cijeli dan provesti sa ženom u shoppingu bez da okreću očima kao mi. Međutim, možete odahnuti, žene više i ne očekivaju da ćete ići s njima u shopping, ali očekivaju da ćete se dobro odjevati. Stoga, pratite kako se odjevaju gayevi pri tom izbjegavajući ekstremne slučajeve.

Gayevi, također, jako drže do izgleda. Dobro, činjenica je da će sa depilacijom i kremama pretjerivati, međutim žene vole muškarce koji pažnju posvećuju svom tijelu. Vremena kada se pivski trbuh tolerirao su sada daleko iza nas pa bi svaki muškarac trebao posjećivati teretanu barem tri puta tjedno. O higijeni, naravno, ne bi trebali govoriti. Sviježe obrijano lice, mirisno tijelo… žene inzistiraju minimalno na tome.

Američka nacionalna akademija umjetnosti je 2008. godine u studiji ustvrdila da gay muškarci i žene imaju jednako oblikovan mozak! I jedni i drugi imaju simetričan mozak dok je kod straight muškaraca (ali i gay žena) desna strana lagano veća! Možda zbog toga gay muškarci i žene razmišljaju jednako! Muškarci i žene vjerojatno nikada neće razmišljati isto, ali najmanje što možete učiniti jest saslušati svoju bolju polovicu!

To vodi do – odanosti. Žene vole gay muškarce jer su odani prijatelji koji su uvijek tu kada im treba savjet, rame za plakanje i pravi prijatelj, dok su kod hetero muškaraca uvijek u strahu da će ih prevariti. Iako se na muškarce gleda kao na lovce na suknje, zadnja su istraživanja pokazala da su se po prevarama žene izjednačile s muškarcima. Bez obzira na to, odanost nikada ne može škoditi.

Dakle, može li se naučiti što i od gay muškaraca? Apsolutno može! I time nećete postati manja muškarčina nego što ste bili, dapače – djevojkama ćete postati još atraktivniji i poželjniji!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Kako će izgledati nove Igre gladi?

Objavljen je prvi trailer za treći nastavak Igara gladi   „Kao što vam je vjerojatno poznato, posljednji dio trilogije Igre gladi, će biti rastavljen na ...