Zašto nositi sportski sako?

0

Muški sportski sako postao je sastavni dio garderobe ne samo poslovnih muškaraca nego i svih ostalih. Jesen je vrijeme kada se pojavljuju nove modne kombinacije, a u jesen su gotovo sve od reda ležerne i sportske. A kako se sportski sako nađe u baš svim jesenskim kombinacijama modnih dizajnera, s njima baš nikada nećete pogriješiti.

Prednost sportskog sakoa je u tome što se kao dio casual odjeće može nositi u ured, na fakutet, na neka primanja, a dobar su izbor i za izlaske. Ukoliko radite na poslu na kojem ne morate nositi odijelo, a htjeli bi izgledati otmjeno ali istovremeno i ležerno, sako u kombinaciji s jeans hlačama, ili nekim drugim hlačama, je savršen izbor. Ove kombinacije se preporučuju i za izlaske sa društvom, izlaske na spoj, pa čak i na neke svečanije prilike. Možda najveća prednost sakoa je baš ta što nudi veliki broj mogućnosti kombiniranja, a vaše je samo da nađete sako koji će vam najbolje odgovarati vašem stilu.

Ukoliko ste ljubitelj ležernijeg načina odijevanja izaberite bude sportski sako šireg kroja, Na taj način ispod njega možete nositi npr. majice s kaupljačom, kojima ćete dodatno istaknuti vaš ležerni pristup, baš kao i kombiniranjem s jeans hlačama. Dobar savjet je i da izaberete sako svjetlije boje. Sa druge strane, ukoliko više volite poslovniji, otmjeniji stil odlučite se za uži model u tamnijoj boji – crnoj, sivoj ili smeđoj, te ga kombinirajte sa hlačama ravnog kroja. Živite li više sportski, i želite to istaknuti odlučite se za sako koji će isticati vaša ramena.

Bez obzira koji dojam željeli ostaviti, odnosno koji vaš stil bio, sako je uvijek dobro kombinirati s košuljom ili majicom u nekoj suportnoj boji od boje sakoa, ili u nekoj jarkoj boji. Na taj način ćete sigurno privući pogled smislom za stil!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Tko su finalistice?

Pratite proglašenje finalistica Miss Kult 2013 uživo na Kult portalu!   18:20 Zahvaljujemo se svima koji su danas bili u nas! Pozdravljamo Vas do proglašenja ...