Zašto ne smijete reći „volim te“ prerano

0

Odlučili ste večeras reći svojoj djevojci da je volite, ali jeste li sigurni da je pravo vrijeme za to?

 

„S izgovaranjem one dvije magične riječi bi trebali pričekati, odnosno dobro promisliti prije nego ih izgovorite, jer jednom kada izađu preko vaših usana povratka nema“

 

Pronašli ste svoju srodnu dušu. Iako su prošla samo dva tjedna od kada ste se upoznali, jednostavno znate da je ona prava – ona koju ste čekali. Međutim, s izgovaranjem one dvije magične riječi bi trebali pričekati, odnosno dobro promisliti prije nego ih izgovorite, jer jednom kada izađu preko vaših usana povratka nema. A evo i razloga zašto nije dobro reći „volim te“ prerano.

 

KRAJ NAJUZBUDLJIVIJEG DIJELA VEZE

Prvi dio veze, upoznavanje, je daleko najuzbudljiviji dio veze. Ništa ne može zamjeniti ono otkrivanje osobe, svih njezinih vrlina, i konstantno oduševljenje njom kao osobom. Onaj osjećaj kada osjetite slabost u nogama svaki put kada je vidite, oni dugi razgovori, ono flertovanje, ona očaranost… Jednom kada izgovorite te dvije riječi, sve se mjenja. Naravno, ne nužno na gore, ali jedan dio veze nepovratno završava.

 

MOŽETE ISPASTI OVISNI I OPSESIVNI

Djevojke ne vole nagle ulaske u veze, vole mirno uplovljavanje u luku bez ikakvog požurivanja. Ako prerano izgovorite „volim te“, te dvije ozbiljne riječi, a da ona osjeća da je još niste mogli niti bolje upoznati, pomislit će da ste očajnik koji želi djevojku bez obzira na sve, a to je nešto najgore što o vama može promisliti.

 

MOŽETE DOBITI KOŠARICU

Nisu muškarci jedini koji se boje obveza, ima i dovoljan broj djevojaka koji imaju iste strahove. Svi mi zamišljamo djevojke kao stvorenja koja maštaju o svom danu, kada će u vjenčanici izreći sudbonosno „da“. Možda je bilo prije tako ali sada nije, i ako naiđete na djevojku koja se boji obveza, i prerano joj rečete „volim te“ mogla bi se uplašiti i pobjeći glavom bez obzira.

 

MOŽETE ISPASTI MANIPULATOR

Žene nas konstantno promatraju i nalaiziraju, pogotovo u početku veze kada će u svakom vašem potezu pokušati pronaći nešto što će joj odati više o vama. Također, djevojke su uvjerene da nas dobro poznaju, pa će tako i sama „znati“ kada je u biti volite. Čak i ako stvarno osjećate pravu ljubav, i reče te joj „volim te“, ali ona „zna“ da to nije istina, ispast ćete manipulator koji govori samo ono što ona želi čuti.

 

SLIJEPI STE

Koliko ste se puta zapitali što li ste vidjeli u bivšoj? Pa, svi smo se mi to pitali, jer ljubav jest slijepa, i kada smo zaljubljeni vidimo samo pozitivno, dok sve mane ili ne vidimo ili ne želimo vidjeti. Progledamo tek nakon nekog vremena, a mnoge mane izađu na vidjelo tek kad nekoga upoznamo. Stoga nemojte žuriti, već dobro upoznajte osobu, budite sigurni da je ljubav prava i da nema mana koje će srušiti tu vašu ljubav prije nego rečete „volim te“.

 

AUTOMATSKI ODGOVOR

Volim i ja tebe, s njezine strane, može doći kao refleks, odnosno kao automatski odgovor na vašu izjavu ljubavi. A možda će ona to reći baš kao i vi, jer misli da je tako, a u biti nije. A sve to dovodi do loše veze koja će kad tad puknuti. Međutim, ako i jedno i drugo to izgovore kada su sigurni u riječi, slijedi čvrsta veza koja es sigurno neće prekinuti radi nesigurnosti.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Najbolje Arnijeve filmske izjave

Last Stand uskoro dolazi u kina, a mi vam kao pripremu donosimo najbolje Arnijeve filmske izjave   „Film s Arniem i nasiljem jednostavno mora imati ...